ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Η Πρόταση νόμου για την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου απο την Χρυσή Αυγή... ζαλίζει την ΝΔ

Χρυσή Αυγή σήμα 1
"Λίγες μέρες πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Σαμαρά την δέσμευσή του ότι θα καθαρίσει τις πόλεις και τα χωριά μας από τους λαθρομετανάστες. Επειδή θεωρούμε δεδομένο ότι έχει ξεχάσει τη συγκεκριμένη δέσμευση, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει σχέδιο νόμου την επόμενη εβδομάδα, ώστε να καταργηθεί το λαθρονομοσχέδιο του κ. Ραγκούση. Θα ζητήσουμε επίσης ονομαστική ψηφοφορία, ώστε να τεθεί κάθε βουλευτής προ των ευθυνών του".
Αντιλαμβάνεται κανείς οτι αυτή η πρόταση θα φέρει σε τρομακτική δυσκολία την ΝΔ και τον Σαμαρά προσωπικά. Απο την στιγμή που δεν θα υπερψηφιστεί απο την ΝΔ που έλεγε προεκλογικά οτι θα το πράξει, θα αρχίσουν και οι διαρροές. Δύσκολη πάντως θα είναι και η θέση και των Ανεξάρτητων Ελλήνων  του Πάνου Καμένου.
Η Χρυσή Αυγή στριμώχνει το πολιτικό σύστημα ωστε αυτό να αυτοαποκαλυφθεί στα μάτια των Ελλήνων...                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: