ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Δ.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Καμπουράκης
Οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής είναι αγνοί απλοί Έλληνες. Τίμιοι βιοπαλαιστές κι άνθρωποι του Λαού με την βοήθεια των οποίων θα εκπληρώσουμε κάποια στιγμή το όραμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού. Οι φίλοι του Εθνικιστικού ΛαΊκού Κινήματος δεν μπαίνουν σε στεγανά και με την δύναμη της ψυχής τους σύντομα θα λυγίσουν και τα πιο σκληροπυρηνικά κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Παράθετουμε αυτούσιο άρθρο του Δημήτρη Καμπουράκη:                                                                     (ΔΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ                                                                                                      Προβληματίστηκα πολύ αν έπρεπε να δημοσιεύσω αυτό το mail που έλαβα από τον κ. Βασίλη Κ. για τους βουλευτές Ζησιμόπουλο και Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. Ομολογώ ότι με γοήτευσε η απλότητα που βλέπει τα πρόσωπα και τα πράγματα, καθώς και η βαθιά εκφραστικότητα του ακατέργαστου κειμένου του. Επειδή όμως πολλοί σκέφτονται ακριβώς έτσι, θεώρησα επιβεβλημένη την αναδημοσίευση του mail, χωρίς να αλλοιώσω τίποτα απ’ αυτό. Ούτε καν τα δυσκολοδιάβαστα  κεφαλαία γράμματα του και τις παράξενες εναλλαγές τους με τα μικρά. Διόρθωσα μόνο τα ορθογραφικά λάθη, διότι δε θέλω να απαξιωθεί η ουσία του κειμένου μέσα από μια εύκολη λοιδορία του συγγραφέα του. Δεν ξέρω αν ο κ. Βασίλης Κ. είναι απολύτως ειλικρινής σε όλα όσα γράφει ή αν κάνει έξυπνη προπαγάνδα, πάντως το mail εστάλη σε μένα προσωπικά δίχως παράκληση ή απαίτηση δημοσίευσης του. Ένα τόσο μεγάλο κείμενο για να κάνει προπαγάνδα αποκλειστικά σε μένα, το βρίσκω δύσκολο. Με ξένισε πάντως η έντεχνη επικέντρωση του στο μπουγέλωμα της Δούρου κι όχι στο ξύλο κατά της Κανέλλη.
Στην ανθρωποκεντρική(;) πάντως οπτική που έχει ο κ. Βασίλης Κ. για τα πολιτικά πράγματα, αντιτείνω απλώς ότι ο μεγαλύτερος βασανιστής ενός στρατοπέδου μπορεί κάλλιστα να είναι ο πιο τρυφερός πατέρας όταν επιστρέφει σπίτι του. ‘Όπως αντίστοιχα, ο πιο ευγενικός και δημοκρατικός στη δημόσια εικόνα του άνθρωπος, μπορεί όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του να κακοποιεί απάνθρωπα τα μέλη της οικογένειας του. Άρα, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου δεν αρκεί για να κριθούν οι ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του και τα αποτελέσματα τους.
« ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ - **ΝΟΜΙΖΟΥΝ**  ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.  (Μεταξύ μας, κάποιοι το ελπίζουν αυτό, και είναι έτοιμοι  σαν εξωκοινοβουλευτικοί Παυλόπουλοι να κάτσουν να βλέπουν από απόσταση.)
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΑΪΚΟΙ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ 2001-2003 ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Μ. ΠΕΥΚΟ, ΧΙΟ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΞΑΝΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ, Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΟΧΟΥ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ, ΗΤΑΝ  Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΤΕ, 32-33χρονος  ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ. (Εκλέχτηκε στην Β΄ Θεσσαλονίκης με τους έξω από δω.)
ΨΑΡΩΤΙΚΟΣ,  ΦΩΝΑΚΛΑΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ.  ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΙΟΥΡΑΣ ΕΦΕΔΡΟΣ  ΛΟΧΙΑΣ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ 20-25 ΝΕΟΥΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΑΛΑΜΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΅ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ΅ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ.
ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΛΟΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ.  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΨΩΝΑΡΕ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ. ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΅ ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΨΕΙΣ ΡΕΕΕ΅
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ : ΅ΨΑΡΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΌΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΝΟ ΑΜΕΣΩΣ΅.  ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΗΘΕΛΑΝ   ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΠΛΑ  ΨΑΡΩΜΕΝΟΙ..

ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΖΗΣΙΜΟ.  ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΜΠΕΡΕ, ΛΙΓΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ  ΣΩΜΑΤΩΔΗΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΝΑΖΙΣΤΗΣ, ΤΡΕΛΟΣ, ΚΥΝΗΓΟΣ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9-10 ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΅ΠΑΛΙΟΣ΅ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ...ΣΤΗΝ ΧΙΟ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΟΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΙΡΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.
ΕΚΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ ΗΤΑΝ. ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ, ΟΙ ΞΕΨΑΡΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ  ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5-8 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ  ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΙΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΕΓΩ,  ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΟΣ ...ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ,  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ αντίστοιχα) που είχε ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ..ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ, ΑΔΙΚΟΙ, ΣΠΑΣΤΙΚΟΙ, ΜΑΛ…ΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ/ΕΤΑΙΡΙΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (νομίζω ήταν ανύπαντρος) ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ, ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ, ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ  ΟΛΟΥΣ ΨΑΡΑΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ 20ημ.  ΝΑ  ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ.
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ -ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ -  ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ  *ΑΛΗΘΙΝΗΣ* ΖΩΗΣ.  ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΙΟ ΨΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ .. (Συμβαίνει μ’ εμένα… αλλά το βλέπω ευχάριστα).
Ο ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ  42-43 ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΑΡΑΚΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ  -ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ - ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΛΟΧΟ (και πιθανόν Μοίρα στα τελευταία του), ΜΕ  ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ  ΓΙΑ  ΤΙΣ ΚΑΒΑΤΖΕΣ Ή ΤΑ ¨ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ΅ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΡΙΞΕΙ   κ.α. κ.α. ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.  ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ TUFTS, ΣΤΟ LSE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΡΒΟΝΗ ΙΙΙ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΅ΓΝΩΡΙΣΕΙ΅ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΟΤΑΝ ΦΟΙΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ  ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΕΚ' ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ  ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΅ΡΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ  ΤΟ ΤΑΔΕ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ  ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.. ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΡΕ!  ΅ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ 23χρονος.
ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ... ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ  ΟΝΕΙΡΑ  ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ,  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ,  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ κ. Καμπουράκη . ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ  ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΕΠΙ 10ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. (Ένα νεράκι θα το έτρωγε κ. Καμπουράκη απο 4-5εκ. Έλληνες η Δούρου, όχι μόνο από μένα και τον Κασιδιάρη.  Και όλοι αυτοί δεν θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή.. )
ΓΙΑΤΙ;; ΞΕΡΕΤΕ.  ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ -ΠΑΓΚΑΛΟΣ- ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΤΟΥΣ -ΚΩΣΤΑΚΗΣ-. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ,  ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ **ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ**, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΩΝΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΡΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ.
ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ 32 ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Ή ΣΤΙΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ  ΤΗΣ ΔΑΠ, ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ.
Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ 100μ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..
ΕΝΝΟΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΚΟΜΑ.  ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΕΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.. ,  ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ,  ΤΑ ΝΕΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.   ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΡΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.."                                                                                                               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: