ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ!»

                 Απίστευτη πρόκληση από το νεοφιλελεύθερο απολειφάδι που περιμάζεψε ο Σαμαράς στην (πιάτσα της) Συγγρού:


Ο μπουκωμένος από παχυλούς βουλευτικούς μισθούς, σκανδαλώδη προνόμια και ασυλία Γεωργιάδης, ωρύεται επειδή κάποιοι...τόλμησαν να κάνουν κριτική στα νέα αυτοκίνητα ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Λέει χαρακτηριστικά: "Είναι εφικό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Όχι! Δεν θα ξεφτιλίζεται ο βουλευτής! Εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε την δημοκρατία..."

Πληροφορούμε τον προκλητικότατο βολευτή, πως καταρχήν δημοκρατία δεν σημαίνει ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ, όπως κάνει αυτός και οι συνάδελφοί του εδώ και χρόνια, ούτε βέβαια θα καταργηθεί αν δεν γλεντάει εκείνος με ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Μιας και το παίζει "αρχαιολάτρης", μπορεί να μας πει τι θα συνέβαινε αν στην αρχαία Αθήνα τολμούσε να πει τα ίδια που λέει και σήμερα, όντας βουλευτής;

Επίσης, τον ενημερώνουμε πως για να ξεφτιλιστεί κάποιος επειδή πάει με τρένα και λεωφορεία (τι...τρομερό αυτό για τους βουτυρομπεμπέδες της Εκάλης!), πρέπει να ΜΗΝ είναι ήδη ξεφτίλας από μόνος του!

Εσύ ρε κακομοίρη που έχεις το θράσος και ζητάς ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!

Τα πράγματα είναι απλούστατα: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΟΛΑ τα βουλευτικά προνόμια, μειώστε τον μισθό σε λίσο με εκείνον του κατώτατο δημοσίου υπαλλήλου, καταργήστε την ασυλία και ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ αν τα κατακάθια όπως ο εν λόγω πατριδέμπορας θα παραμείνει στη Βουλή!


Υ.Γ. Σ' ένα πράγμα όμως έχει δίκιο, ειδικά ο συγκεκριμένος: Πράγματι, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε τρένα και λεωφορεία, ακόμα και συνοδεία σωματοφυλάκων: Κι αυτό γιατί Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΡΑ θα τον πλάκωνε στο ξύλο!                                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: