ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ


ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΠΕΣΕΙ…

Πρόκειται για μια κυβέρνηση που η ανάδειξή της στηρίχτηκε στο ψέμμα και τη συνειδητή εξαπάτηση του Έλληνα πολίτη.
Πρωταγωνιστής στην εξαπάτηση υπήρξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σκόπιμα και συνειδητά απέκρυψε από τον Ελληνικό λαό το πρόβλημα της υγείας του. Αυτή η κατηγορηματική άποψη, δε συνιστά απανθρωπιά, αλλά ανάδειξη μιας αλήθειας με σημαντικό πολιτικό ειδικό βάρος και αυτό κανείς δε δικαιούται να το υποβαθμίσει.
Η συνέπειες αυτής της εξαπάτησης, χρησιμοποιήθηκαν διακομματικά ως ένα βολικό πολιτικό άλλοθι, που εξυπηρέτησε όλους εκείνους που δεν ήθελαν (και δεν πρόκειται ποτέ να θελήσουν) να δώσουν την όποια μάχη στη σύνοδο κορυφής, και αυτή είναι μια μόνο από τις σοβαρές πολιτικές επιπτώσεις στη λαθροχειρία που μετέτρεψε ένα ανθρώπινο πρόβλημα σε συνειδητό πολιτικό ψεύδος.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση – τερατούργημα που αναδείχτηκε με χαρακτηριστικά πολιτικής τραβεστί, με μοναδικό συνεκτικό ιστό... 

Το συμβιβασμό και την υποτέλεια των συνιστωσών της, στα κελεύσματα του κατοχικού σουλτανάτου.
Το σύνολο των προεκλογικών της δεσμεύσεων, μέσα από τις οποίες εξασφάλισε την εκλογική πρωτιά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (συνεπικουρούμενο φυσικά από τον πρωτοφανή βιασμό της λαϊκής ετυμηγορίας από την πρωτοφανή διεθνώς απροσχημάτιστη ξένη επέμβαση) έχει εγκαταλειφτεί, και αυτό πριν καλά – καλά διατυπωθούν και τυπικά οι προγραμματικές δηλώσεις.
Η λαίλαπα των συμβιβασμένων και των συνειδητά εκχωρημένων στα κατοχικά κελεύσματα, έχει αλώσει τα κομβικά υπουργεία και τις πολιτικές θέσεις – καθρέφτη των κυβερνητικών προθέσεων, με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλειφθεί με τρόπο επιδεικτικό, ακόμη και τα φραστικά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που στοιχειοθέτησαν αυτή την πρωτοφανή προεκλογική πολιτική εξαπάτηση.
Αυτή η κυβέρνηση δεν πάει πουθενά να επαναδιαπραγματευθεί. Τίποτε και με κανέναν.
Το θάψιμο ακόμη και της επικοινωνιακής επαναδιαπραγμάτευσης το έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από την πρώτη κιόλας νύχτα των εκλογών…
Οι χειρισμοί των τρικολόρε συνεταίρων φρόντισαν να το ξεφτίσουν εντελώς στις μέρες που ακολούθησαν….
Και ο Mr. «Μνημόνιο ή Θάνατος» (κ. Στουρνάρας), φρόντισε με την ανάληψη των καθηκόντων του, να βάλει και οριστικά την ταφόπλακα, στερώντας από τους αφελείς ακόμη και την ελπίδα.
Στις υπόλοιπες δύο «ναυαρχίδες» της επικοινωνιακής εξαπάτησης (λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα) έπεσε τόσο νερό, που πλέον κρασί δεν ανιχνεύεται.
Η συνέχεια είναι προδιαγεγραμμένη…
Ο συμβιβασμός είναι δεδομένος και διακηρύσσεται στην πρώτη ευκαιρία και από τις τρεις συνιστώσες της υποταγής…
Ένα καινούριο και πιο ανελέητο πλιάτσικο οργανώνεται ήδη με θύμα το μέσο πολίτη (βλέπε φορολογικό, πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα κλπ)…
Και το μόνο που μένει για να σηματοδοτήσει το στίγμα των επόμενων ημερών ίσως και μηνών, είναι να πιάσουν δουλειά οι επικοινωνιολόγοι. Αυτή η καλά αμειβόμενη κάστα των «αφανών» συνεταίρων της εξουσίας, που όσο περισσότερο κερδοσκοπούν, τόσο μεγαλύτερο είναι το φορτίο του ψέμματος που προορίζεται να μας φορτώσουν.
Αυτή λοιπόν η κυβέρνηση έχει ήδη εκπέσει.
Την ανέδειξε ο εκβιασμός και η εξαπάτηση…
Τη συγκρότησε η υποκρισία και η ομολογημένη υποταγή…
Την οριοθέτησε η πολιτική αμνηστία που εξασφάλισε στους πρωταίτιους της εθνικής προδοσίας…Και…
Θα τη διατηρήσει (όσο τη διατηρήσει) το ανελέητο πλιάτσικο και η βία κατά των πολιτών.
Αυτή η κυβέρνηση, κατά μείζονα λόγο, θα αποδειχθεί πολλαπλασίως κόλαφος για την Ελληνική κοινωνία, που η μειοδοσία του ΓΑΠ θα μοιάζει μπροστά της ως αθώο παιδικό παραμύθι.
Το συνειδητό ψέμμα του «Λεφτά υπάρχουν» άνοιξε την κερκόπορτα της εθνικής προδοσίας, της παράδοσης της εθνικής αξιοπρέπειας, και την πόρτα των νεκροταφείων για τους δολοφονημένους συμπολίτες μας.
Το συνειδητό ψέμμα της «επαναδιαπραγμάτευσης», θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στην Ελλάδα.
Το βέβαιο είναι πως ο τρικολόρε θίασος – παρωδία σύντομα θα ανατραπεί… Το ζήτημα είναι πόσο κακό θα έχει προλάβει να κάνει στον τόπο μέχρι την ημέρα της ανατροπής του.                                                                                     ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: