ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ"


"Δεν είναι ο καπιταλισμός και ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι". 

Το πρόβλημα είναι πολιτικό.

Δεν έχουμε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι 100% πολιτικό. Το πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό και την εξουσία έχουν καταλάβει υπάνθρωποι που μαζι με την οικονομική ελίτ τρώνε και πινουνε εις βάρος των κορόϊδων. Μόλις καταλάβουμε την πολιτική εξουσία, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μας θα λυθούν.

Τα σημερινά μας προβλήματα είναι συμππτώματα της πολιτικής μας αρρώστιας. Η οικονομική κρίση, τα μνημόνια, η ανεργία, οι άστεγοι, τα χαράτσια, η λαθρομετανάστευση, η αποδόμηση της Ελληνικής παιδείας, η έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, είναι όλα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

Εσύ βέβαια, σαν γνήσιος αριστερός, έγραψες ολόκληρο βιβλίο που το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει και να αποσπά την προσοχή του κόσμου από το πραγματικό πρόβλημα που είναι το ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα. Σαν δίκαιος λογιστής υπέρ του λαού, ζητάς να αναριχηθείς εσύ και οι φίλοι σου στην εξουσία για να μοιράσετε αλλιώς το σανό στα πρόβατα. Και εκεί τελειώνει και η αντίληψη σου. Η πώληση της Ελάδας και η αποδόμηση της παιδείας, δε φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα.

Μας βρίζεις κι όλας ζώον που έγραψες 500 σελίδες μπούρδες και ανοησίες για να ξεράσεις πάνω μας την "αλήθεια' που του έμαθε η ηλίθια ιδεολογία σου.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ                                                                                                                              ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: