ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Βάλτε φίμωτρο στον «προδότη»

papaΟι καταστροφείς του ελληνικού λαού, όχι μόνο δεν ζήτησαν συγνώμη για το έγκλημα και την προδοσία, που διέπραξαν αλλά παραμένουν προκλητικοί και κατήγοροι του κατεστημένου στο οποίο οι ίδιοι υπήρξαν ηγετικά στελέχη. Παράδειγμα ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου, ο οποίος πρόδωσε έναν ολόκληρο λαό, εξαθλίωσε τους έλληνες, κατέστρεψε την χώρα και συνεχίζει να προκαλεί – ελεύθερος και ωραίος – με δικαιολογίες του κ@&^ου. Με απλά λόγια το παιντί ως τρελός του χωριού, δηλώνει τώρα ότι δεν μας έσωσε γιατί δεν άφησε το κατεστημένο.
Και καλά, αυτός Γιωργάκης είναι και λέει ότι του κατέβει στο μυαλό. Εμείς όμως τα θύματά του, γιατί τον ακούμε και του επιτρέπουμε να μας προκαλεί με τις απίθανες ανοησίες του; Γιατί επιτρέπουμε να τον βραβεύουν κάτι μυστήριοι φλώροι; Γιατί το επιτρέπουμε να κυκλοφορεί «ωραίος και άνετος» σε 5άστερα ξενοδοχεία και κοσμικές πλαζ;

Εντάξει, εμείς έχουμε χάσει τον μπούσουλα από την εξαθλίωση που μας οδήγησε ο δήμιος της Δημοκρατίας. Οι άλλοι πολιτικοί, όλων των αποχρώσεων, γιατί του φέρονται με το γάντι; Γιατί ανέχονται τις προκλήσεις του; γιατί δεν τον καλούν να εξηγήσει γιατί μας πρόδωσε;
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, αφού έγινε Γιωργάκης στη θέση του Γιωργάκη, λησμόνησε την «μια και μοναδική εξεταστική επιτροπή για την οικονομία». Ο διάδοχος του Γιωργάκη κ. Ευ. Βενιζέλος, που γνωρίζει πολλά, τον ξαναβγάζει βουλευτή και του δωρίζει την ασυλία. Ο κ. Φ. Κουβέλης σφυρίζει αδιάφορα και ο κ. Αλέξης Τσίπρας περιέργως τον ξέχασε.
Καλά μου παιδιά εάν δεν τον συμμαζέψετε, εάν δεν τον καθίσετε στο εδώλιο, εάν δεν πείτε όλη την αλήθεια στον ταλαίπωρο λαό, ο ελληνοαμερικανός Τζέφρι, που μας οδήγησε στο ΔΝΤ κατ' εντολή της δεύτερης πατρίδας του θα σας πάρει μαζί του στην άβυσσο.
Δεν πρόκειται να σας σώσουν οι πλασματικές πλειοψηφίες, οι εφήμερες και ανίερες συμμαχίες και οι καρέκλες της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Είναι βέβαιο ότι δεν μπορείτε να μας σώσετε. Τουλάχιστον κείστε το στόμα του προκλητικού «προδότη».

Κάθε αντίρρηση δεκτή.                                                                     ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: