ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Times: "Απειλή για τη συμμόρφωση της Ελλάδας ο Πάνος Καμμένος"

Times: "Ένας επαναστάτης πολιτικός που οδηγεί σε εκλογική εξέγερση εναντίον των μέτρων λιτότητας"

 Με τον Πάνο Καμμένο και το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» τα έβαλαν οι Times οι οποίοι σε δημοσίευμα του τους χαρακτηρίζει απειλή για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρωζώνη.
 Οι Times περιγράφουν τον Πάνο Καμμένο ως μπροστάρη πολιτικό του λαϊκιστικού κύματος που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα κατά της αυστηρής λιτότητας που επιβάλλεται από την Τρόικα και της Βρυξέλλες αλλά έχει ως στόχο και τη.....
Γερμανία.  
 Η Βρετανική εφημερίδα βγάζει το συμπέρασμα ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες «θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο».  «Η μεγάλη πλειοψηφία υποστηρίζει την παραμονή στο ευρώ, αλλά όμοιο ποσοστό των πολιτών αντιτίθεται στους όρους της διάσωσης. Κόμματα και της δεξιάς και της αριστεράς υποστηρίζουν ότι αυτό είναι δυνατό». 
 Το άρθρο τελειώνει με την εκτίμηση ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού τα αντιμνημονιακά κόμματα, διότι τα τρία κόμματα της αριστεράς που μαζεύουν αξιόλογο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις, δεν μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ τους, πόσο μάλλον να ενωθούν με την αντιμνημονιακή δεξιά.
 O τίτλος του άρθρου που είναι: «Ένας επαναστάτης πολιτικός που οδηγεί σε εκλογική εξέγερση εναντίον των μέτρων λιτότητας» δείχνει τον προβληματισμό του συντάκτη για το αύριο, κατά βάθος κάνει καλό στον Πάνο Καμμένο και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" συσπειρώνοντας τον ελληνικό λαό που πάθη θυσία θέλει να πάει ενάντια στους τοκογλύφους και τους κατακτητές της Εθνικής μας κυριαρχίας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: