ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Εύγε στον Κωνσταντίνου και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ..που συνεχίζουν να διαφημίζουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές με εκατοντάδες αφίσες την Χρυσή Αυγή..

Γράφει ο jack the ripper
Έχω γράψει κατ επανάληψη,πως αν πρέπει να φτιάξει άγαλματα σε κάποιους ο Μιχαλολιάκος αυτοί θα πρέπει να είναι πρωτίστως οι Κωνσταντίνου και Κούρκουλας.
Τέτοια διαφήμιση που έχουν κάνει στη ΧΑ όλα αυτά τα χρόνια ούτε ο καλύτερος διαφημιστής δεν θα την έκανε..
Όπως και τώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές η  διαφήμιση συνεχίζεται σε όλη την Αττική...Τόσες αφίσες θα αδυνατούσε η Χρυσή Αυγή να τις βάλει γιατί...
το αποκλείω 1000% να έχει τέτοια οικονομική ή οργανωτική δυνατότητα.

Οπου κι αν πας στο ειδικά στο κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο με σήματα της Χρυσής Αυγής..Η πλάκα είναι ότι οι άνθρωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ δηλώνουν ότι είναι κατά της φασιστικής απειλής κλπ κλπ έχουν βάλει με τεράστια γράμματα στις αφίσες το σήμα και το όνομα της Χρυσής Αυγής ...ενώ το δικό τους βρίσκεται στο τέλος και μετα βίας φαίνεται το όνομα τους.
Και όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα διαφημιστικά τρικ...Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Τώρα το που βρίσκει τα χρήματα ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και γεμίζει με διπλές αφίσες όλη την Αθήνα,την στιγμή που κανένα άλλο κόμμα δεν το κάνει για να μην προκαλεί.....αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίζει άλλους που είναι πιο αρμόδιοι από εμάς.
Μια τέτοια υπηρεσία λόγου χάρη είναι το ΣΔΟΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: