ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Συνεργασία με ΝΤΟΡΑ:"Είναι σα να έχεις κόψει το τσιγάρο και να πέφτεις στην ηρωίνη"

- "Ο Καρατζαφέρης είναι ο Σαμαράς του σήμερα - Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ"
- Γιατί όχι στη συνεργασία με ΝΤΟΡΑ:"Είναι σα να έχεις κόψει το τσιγάρο και να πέφτεις στην ηρωίνη"
- "Προτείνουμε φορολογία 5% για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις και 10% για τις υπόλοιπες"
- "Να μειωθούν οι βουλευτές σε 200. Το ίδιο και οι αποδοχές ανάλογα με τα εισοδήματά τους"
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ για τον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι είναι "Ο Σαμαράς του σήμερα".

Ο κ. Καμμένος, μίλησε για πόλεμο λάσπης εναντίον του από τη ΝΔ, η οποία όπως είπε πληρώνει συμβούλους με 8.500 ευρώ το μήνα γι' αυτό τον λόγο. Οταν ρωτήθηκε για συνεργασία με την Ντόρα Μπακογιάννη, είπε χαρακτηριστικά: "Είναι σα να κόβεις το τσιγάρο και να πέφτεις στην ηρωίνη".

Αναφερόμενος στους κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου τους χαρακτήρισε συμμορία που με συνεργό τον Σαμαρά έπαιξαν τα παιχνίδια τους για να μπούμε στην παγκοσμιοποίηση.

Για το ενδεχόμενο απολύσεων στο δημόσιο, είπε ότι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο, αλλά το σχέδιο είναι όσοι δεν αποδίδουν να μετατίθενται σε άλλες υπηρεσίες που έχουν ανάγκη και αν δεν αποδίδουν κι εκεί  να πηγαίνουν σπίτι τους.

Είπε επίσης ότι πάνω από 25 βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν το 2ο Μνημόνιο προσπάθησαν να ενταχθούν στους Ανεξάρτητους Ελληνες, αλλά αποκλείστηκαν. "Τους το αρνηθήκαμε", είπε χαρακτηριστικά.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ


ΩΡΑ 13.40 Μισθοί συμβούλων 8.500 ευρώ το μήνα στη ΝΔ για να ρίχνουν λάσπη.

ΩΡΑ 13.38 Νομίζουν ότι χτυπώντας εμένα χτυπούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Με θυμήθηκε ο Γεωργαλάς μετά από δεκαετίες γιατί συνεργάζεται με το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη. Πήγαν να κατηγορήσουν την γυναίκα μου ότι είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία. Χθες πήγαν να φωτογραφίσουν το σπίτι της πρώην γυναίκας μου γιατί είχε παρανομία.

ΩΡΑ 13.36 Κινδυνεύει με το αγγλικό δίκαιο η ελληνική σημαία στα βαπόρια. Θα κατασχέσουν πλοία. Με την υπόθεση αυτή είχαν ασχοληθεί Σαμαράς και Μιχελάκης μπροστά μου μετά από εισήγηση του Προκόπη Παυλόπουλου. Τώρα όμως υπηρετούν μόνο τους τραπεζίτες και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη εναντίον μου.

ΩΡΑ 13.34 Η ΔΕΗ δεν μπορεί να μην είναι κρατική στο θέμα των δικτύων της διανομής αλλά υπάρχουν και μονάδες που πρέπει να μείνουν κρατικές.

ΩΡΑ 13.32 Η άποψη μας είναι ότι υπάρχουν τομείς που πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν. Όχι όμως της δημόσιας υγείας και της ενέργειας.

ΩΡΑ 13.30 Ο Καραμανλής φταίει που από το 2004 και μετά στα σκάνδαλα και στα εξοπλιστικά έχασε 4 χρόνια και δεν σταμάτησε την διαφθορά.

ΩΡΑ 13.28 Έχω τουλάχιστον 5 χρόνια ένσημα. Ο πατέρας μου ήταν αυτοδημιούργητος. Για να πάω διακοπές το καλοκαίρι ήμουν υποχρεωμένος και δούλευα από μικρό παιδί στο μαγαζί. Και στην πολιτική όταν μπήκα, έφυγα από κάθε δουλειά.

ΩΡΑ 13.26 Σαμαράς και Μπακογιάννη είναι το ίδιο. Αγονται και φέρονται με την λογική "των γονατισμένων".

ΩΡΑ 13.24 Στην αρχή είχα αποφασίσει να ψηφίσω την Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί με είχε ενοχλήσει η τακτική Σαμαρά με τον Συμπιλίδη να ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ. ¨Οταν είδα όμως την επίθεση που δέχθηκε από τον Μεϊμαράκη είπα ότι αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από την κα Μπακογιάννη και δεν συμμετέχω σε αυτό το σφαγείο. Πίστευα ότι παρά το έγκλημα που έκανε το 1993 ότι στα εθνικά θέματα θα ήταν καλύτερος.

ΩΡΑ 13.22 Να καταργηθούν οι επιτροπές προμηθειών σε όλο το ελληνικό δημόσιο.

ΩΡΑ 13.21 Η συμμορία Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και με συνεργό τον Σαμαρά έπαιξαν τα παιχνίδια τους για να μπούμε στην παγκοσμιοποίηση. Είχαν διαλυθεί τα πάντα στην χώρα και με ευθύνη της ΝΔ και δική μου.

ΩΡΑ 13.20 Η Ελλάδα έπεσε θύμα οργανωμένης συμμορίας κερδοσκόπων. Η αλλοίωση των στατιστικών από Παπακωνσταντίνου και παπανδρέου ελέγχεται ποινικά. Την έστησαν την κομπίνα οι κερδοσκόποι με έλληνες συνεργούς.

ΩΡΑ 13.18 Δεν είμαι της αποψης ότι όλη η Ελλάδα πρέπει να πάρει ένα πιστόλι και να αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Η αυτοάμυνα μέσα στο σπίτι είναι δικαίωμα καθενός, αλλά όχι να οδηγηθούμε σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ μας.

ΩΡΑ 13.17 Αν χρησιμοποιηθούν υπάλληλοι σε υπηρεσίες μαϊμού και να πάει στο Αρχαιολογικό Μουσείο που είναι κλειστό, εκει λοιπόν θα υπάρξει λύση. Η θα πας σε υπηρεσία που προσφέρεις ή παραιτήσου. Δεν απολύουμε κανέναν. Αν δεν πάει στην δουλειά του, φεύγει.

ΩΡΑ 13.15 Υπάρχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που κάθονται. Ομως είναι οικογενειάρχες και έχουν παιδια. Ούτε φταίνε αυτοί 100% επειδή κάποιοι κομματάρχες τους διόρισαν.

ΩΡΑ 13.13 Δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση. Όλα αυτα τα οποία περίεγραφαν επι του χάρτου δεν εφαρμόζονται. Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς στην ΔΕΘ; Ο Σαμαράς που εκβιάζει τον συνταξιούχο και απειλεί, έλεγε τότε ότι χρησιμοποιούν οπι δανειστές και το ΠΑΣΟΚ ευρώ ή δραχμή και αυτό είναι ένα ψευτοδίλημμα. Διαψεύδει τον εαυτό του. Είναι η μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει γίνει πολιτικά.

ΩΡΑ 13.12 Δεν υπάρχει θέμα μη πληρωμής μισθών και συντάξεων είναι απειλή των νταβατζήδων και εκείνων που κυβερνουν.

ΩΡΑ 13.11 Το 2009 στην Ελλάδα υπήρχαν 440 δις. Οι περισσότεροι τα πήραν και τα πήγαν στο σεντούκι. Πρέπει να βγουν από εκεί και να πάνε στις τράπεζες. Για μισθούς και συντάξεις λεφτά υπάρχουν.

ΩΡΑ 13.09 Αν θέλει η Τουρκία να προσφύγει στην Χάγη πρέπει να υπογράψει το Νόμο για το Δίκαιο της Θάλασσας. προτείνουμε άμεσο καθορισμό της ΑΟΖ σε όλα τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

ΩΡΑ 13.08 Εμείς διαγραφές δεν θα κάνουμε. Θα υπάρχει ψήφος κατα συνείδηση.

ΩΡΑ 13.07 Θα ανοίξω όλους τους λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο βουλευτής πρέπει να έχει δώσει εξουσιοδότηση για όλα τα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες του. Καταργούμε και το νόμο περι ευθύνης υπουργών.

ΩΡΑ 13.05 Το 98% δεν είχαν όνειρο να έρθουν στην Ελλάδα. Θα φύγουν όλοι. Στην Ευρώπη ήθελαν να πάνε.

ΩΡΑ 13.03 ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας. Η λύση είναι μια: πιέζεται η Τουρκία να τους επαναπροωθήσει και να εφαρμόσει την συμφωνία που έχει υπογράψει μέσα σε 30 ημέρες. Αν δεν το κάνει, τους δίνουμε ταξιδιωτικά έγγραφα και στους στέλνουμε στην Ευρώπη.

ΩΡΑ 13.01 Δεν εγγυούνται αυτοί που μας λένε τι θα κάνουμε τι θα γίνει αν δεν το κάνουμε. Η Ελλαδα αυτή την στιγμή κατάσχεται.

ΩΡΑ 12.59 Αλλο να δανείζεσαι ελεύθερος και άλλο να έρχεται ο τοκογλύφος να σου παίρνει την γη.

ΩΡΑ 12.58 Εγώ είμαι ορθόδοξος Έλληνας. Αναγνωρίζω την ανεξιθρησκεία. Τζαμί στην Αθήνα με τα έξοδα του ελληνικού λαού όχι. Υπάρχουν δεκάδες τζαμιά σε υπόγεια. Θα το δεχόμουν αν έκλειναν τα παράνομα τζαμιά.

ΩΡΑ 12.57 ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΡΑ: Είναι σα να έχεις κόψει το τσιγάρο και να πάρεις ηρωίνη. Είναι σαφώς υπερ του Μνημονίου.

ΩΡΑ 12.55 Πάνω από 25 βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν το 2ο Μνημόνιο ήρθαν κοντά μας και τους αποκλείσαμε. Τους το αρνηθήκαμε.

ΩΡΑ 12.54 Ο κ.Καρατζαφέρης έκανε ένα ιστορικό λάθος. Είπε ναι στο Μνημόνιο και έβαλε υπουργούς στην κυβέρνηση. Εγω λυπάμαι γι' αυτό. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο Σαμαράς δεν στήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο Καρατζαφέρης είναι ο Σαμαράς του σήμερα. Ποτέ δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του.

ΩΡΑ 12.53 Η Χρυσή Αυγή ειναι ένα κόμμα στο οποίο έχουν πάει πολλοί από αγανάκτηση. Λειτουργεί με την λογική της ΧΑΜΑΣ στο κέντρο και προστατεύει τους γέροντες αντι αυτό να το κάνει η αστυνομία. Δεν είναι τίποτε άλλο από την  λύση να πάμε από το 4ο γερμανικό ΡΑΙΧ της Μέρκελ να πάμε στο 3ο! Ο αρχηγός τους ασπαζόταν το ναζισμό. Χαιρετούσε ναζιστικά.

ΩΡΑ 12.51 Αναγνωρίζουμε το μισό ελληνικό χρέος. Το νόμιμο χρέος.

ΩΡΑ 12.49 Κουρέψανε μόνο τους Ελληνες και από το κούρεμα των Ελλήνων τα νέα ομόλογα έχουν πέσει 80%. Απέτυχε και το PSI και το Μνημόνιο 2.

ΩΡΑ 12.48 Δεν έκοψαν κανένα χρέος και από αυτό αποδείχθηκε πόσο αποτυχημένα ήταν όσα συμφώνησαν Σαμαράς και Βενιζέλος.

ΩΡΑ 12.47 Η ΕΚΤ έδινε δάνειο με 1% στην Deutche Bank η γερμανική τραπεζα για να βοηθήσει την Ελλάδα μας δάνειζε με 4%. Αυτό σημαίνει ότι κερδοσκοπούν 3 φορές επάνω στα επιτόκια.

ΩΡΑ12.46 Προτείνουμε φορολογία 5% για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις και 10% για τις υπόλοιπες.

ΩΡΑ 12.45 Η υψηλή φορολόγηση δημιουργεί φοροφυγαδες και διώχνει επενδύσεις. Θα οδηγήσει στις εισπρακτικές εταιρείες. Οι οποίες θα μπάινουν μέσα και θα κατάσχουν τις περιουσίες.

ΩΡΑ 12.44 Εγώ αυτά τα 19 χρόνια ψήφιζα κατά συνείδηση και ως υπουργός Ναυτιλίας έκανα 2 πράγματα. Παραχώρηση του λιμένα στην COSCO και ξανανιώσαμε αρκετά τα μικρά νησιά.

ΩΡΑ 12.42 Ενας βουλευτής που αρνείται να ψηφίσει νομοχέδια που είναι αντίθετα με την συνείδησή του είναι ένας βουλευτής που κάνει το καθήκον του. Εχω ψηφίσει και λάθος νομοσχέδια. 19 χρόνια είμαι στην Βουλή. Και ως βουλευτής και ως υπουργός προσέφερα στην πατρίδα μου.

ΩΡΑ 12.40 Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής λειτουργεί κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών. Το τουρκικό προξενείο, ελέγχει μια τράπεζα και δημιουργεί μειονοτικά θέματα στην Χάγη. Δεν μπορεί να λειτουργεί εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας.

ΩΡΑ 12.39 Η ΤτΕ η κεντρική μας τράπεζα είναι η μόνη στον κόσμο που έχει έργο εμπορικό. Εκεί έχουν γίνει πολλά πράγματα. Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει τα αποθέματα χρυσού. Επίσης πήρε τα λεφτά των ταμείων και τα έκανε ομόλογα ενώ ηξερε ότι θα κουρευτούν. Πρέπει να κρατικοποιηθεί. Δεν μπορεί να είναι ελεγκτής και ελεγχόμενος.

ΩΡΑ 12.37 Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Να μειωθούν οι βουλευτές και να γίνουν 200. Και οι αποδοχές τους να είναι ανάλογα με τα εισοδήματά τους.

ΩΡΑ 12.35 Ποτέ δεν πίστεψα τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν δείχνουν το αποτέλεσμα. Οι περισσότερες πέφτουν έξω.

ΩΡΑ 12.33 Αυτοδύναμη δεν είναι μια κυβέρνηση από ένα και μόνο κόμμα. Εχουμε ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης του τόπου έξω από τα Μνημόνια. Μπορεί να υπάρξουν εκλογές που να θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Δεν είναι ανάγκη να φύγει κανείς από το κόμμα μας. Η δημοκρατία μας είναι κοινοβουλευτική.

ΩΡΑ 12.32 Δεν υπάρχει περίπτωση με κανένα αποτέλεσμα να μην υπάρχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιουργούν μια πλειοψηφία μεγάλη για να υπάρχει κυβέρνηση. Μπορεί να υπάρχει όμως και κυβέρνηση Ανεξάρτητων Ελλήνων με βάση τις δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο που μας βγάζουν πρώτο κόμμα.                                                                                              ΠΗΓΗ:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: