ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μεγάλη ΚΟΙΝΗ διαδικτυακή δημοσκόπηση - Τι θα ψηφίσετε στις ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές της 6ης Μαϊου;

Η τελευταία ηλεκτρονική ψηφοφορία πριν τις κρίσιμες Εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου με την συμμετοχή δεκάδων blogs και sites ξεκινάει!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:

Τα στοιχεία της έρευνας:

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία με την πιο σοβαρή εταιρεία του διαδικτύου για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες. Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε κατά το δοκούν όπως συνηθίζουν διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

-) Η ψηφοφορία θα διαρκέσει απο την Παρασκευή 27/4 14:00 έως το Σαββάτο 5/5 23:59.

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις τέτοιου μεγέθους, το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πληθυσμού. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-44. Τέτοιες δημοσκοπήσεις αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 45+ γίνεται επι το πλείστον απο τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη.

-) Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ δεν είχε προστεθεί στη λίστα καθώς πλέον δεν προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με τον Νόμο Παυλόπουλου 3424/2006 Αρθρο 1 και Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 στο Άρθρο 98, παρ.8 τα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια είναι άκυρα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει για την ΑΠΟΧΗ και τα ΑΚΥΡΑ. Οι πολίτες που δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν άκυρο και λευκό δεν προσμετρώνται πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχουν! Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε αυτούς που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν.

-) Στην ψηφοφορία έχουν συμπεριλήφθει 19 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα αλλά και με υποψήφιους στο Επικρατείας.


ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:
Προσοχή! Ψηφίστε μόνο εαν είστε σίγουροι για την επιλογή σας.
Οι αναποφάσιστοι έχετε περιθώριο μέχρι και την παραμονή των εκλογών.                                           ΠΗΓΗ:tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: