ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η γελοιότητα και η κολοτούμπα έχουν και όρια κ. Άδωνι Γεωργιάδη

1adonis
Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Η γελοιότητα κι ο πολιτικός ακροβατισμός έχουν τα όριά τους. Ένας γελοίος όταν είναι εκ γενετής γελοίος λένε ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Όταν όμως επιλέγει να αυτογελοιοποιείται στο βωμό της πρόσκαιρης "κυβερνητικής δόξας" δεν είναι τίποτα άλλο από ένα επικίνδυνο και παραδειγματικό προς αποφυγήν δείγμα πολιτικού ανδρός.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης προσγειώθηκε με "αλεξίπτωτο" στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ξύπνησε μια μέρα υφυπουργός μιας κυβέρνησης χουνταίων την οποία κανείς δεν εξέλεξε και η οποία πρόλαβε σε δύο μήνες να ολοκληρώσει την καταστροφή που άρχισε με σπουδή ο Γιώργος Παπανδρέου.
Κι επειδή, δύο χουντικοί καταστροφείς τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους ο Άδωνις Γεωργιάδης από βουλευτής πιστός στο έθνος, την αρχαία ελληνική ιστορία και παράδοση και την ελληνική ιδέα και μέγας υπερασπιστής του σύγχρονου Νέρωνα της ελληνικής πραγματικότητας Γιώργου Παπανδρέου.
Βολεμένος στην παχυά καρέκλα του Υφυπουργού-κάτι που ούτε στον ύπνο του δεν είχε δει-φοβάται φαίνεται μη χάσει τη δόξα (γιατί που θα την ξαναβρεί άλλωστε) και τώρα υποκλίνεται μπρος στον απερχόμενο ως αποτυχημένο τέως πρωθυπουργό, παρεξηγούμενος μάλιστα για λογαριασμό του όταν κάποιος λέει την αλήθεια ότι δηλαδή ο γιος της κυρίας Μαργαρίτας περικυκλώνεται από αποχρώσες ενδείξεις εσχάτης προδοσίας.
Κύριε Γεωργιάδη με το θάρρος της πολύχρονης γνωριμίας μας έχω απλώς να αναρρωτηθώ τι άλλο μπορείτε να πείτε να κάνετε ή να σκεφτείτε που θα εξοργίσει την ελληνική κοινωνία προκειμένου να παραμείνετε για λίγες εβδομάδες ακόμα στη θέση του δοτού, ανενεργού κι αστοιχείωτου περί του αντικειμένου του υφυπουργού.
Έχει και η γελοιότητα τα όριά της καλέ μου φίλε, η ιστορία την κρίση της αλλά και η δημοκρατία περιορισμένη ανοχή σε πολιτικά φαινόμενα σαν κι εσάς και τους άλλους κυβερνητικούς συνεταίρους της βρώμικης αυτής συμμορίας. Κι επειδή στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΧTΡΑ αναρρωτηθήκατε εάν θα πρέπει να "τουφεκισθεί" ο Γιώργος Παπανδρέου εγώ πρέπει να σας πω ότι η τιμωρία για την εσχάτη προδοσία δεν έχει ούτε εποχή ούτε πολιτιστικό υπόστρωμα.
Με άλλα λόγια η εκτέλεση των 6 στο Γουδή δεν έγινε γιατί βρισκόμασταν στο 1922 αλλά διότι εκτιμήθηκε ότι οι 6 συνέβαλαν στη Μικρασιατική καταστροφή. Μην αποκλείετε κάτι ανάλογο και σήμερα. Βρισκόμαστε μεν στο 2012 αλλά και ενδείξεις προδοσίας μπορεί να βρεθούν για όσους συμβάλλουν σε αυτό το πολιτικό έκτρωμα της κατοχής που βιώνουμε και το Γουδή  δόξα το Θεώ στη θέση του είναι.                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.newstrap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: