ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μετατίθεται για αύριο η Σύνοδος των τεσσάρων δολοφόνων της Ελλάδας

1knife
Σκοντάφτουν στην άρνηση της κοινωνίας. Εμποδίζονται από την οργή του κόσμου. Κι έτσι, οι αποκρουστικοί «χουνταίοι» που κυβερνούν δίχως αιδώ και δημοκρατικά προσχήματα, έχουν μετατρέψει τη σύνοδο της εκτέλεσης της Ελλάδας σε «πτυσσόμενη». Η σύσκεψη των κυβερνητικών «συνεταίρων» που θα αναδείξει και πάλι την «εικόνα διάλυσης» αυτού του κυβερνητικού εκτρώματος – άσχετα αν στο βωμό του άθλιου στόχου τους να ξεπουλήσουν τη χώρα, θα επιστρατεύσουν και πάλι την «επικοινωνιακή σύγκλιση» - ήταν να γίνει χθες. Μετατέθηκε για σήμερα και τώρα μας λένε πως θα γίνει ... αύριο.
Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι «κόκκινες γραμμές» που θέτουν οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα έως την Κυριακή. Η συμφωνία θα παρουσιαστεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες.
Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, δεν θα συνεδριάσει το Eurogroup, όπως αφήνεται να εννοηθεί εκ μέρους της Κομισιόν.                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.newstrap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: