ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνας Δικαστής βίαζε τον 5χρονο γιο του!


Προκαλεί σοκ η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης ΜΟΝΟ 6 ετών σε δικαστή που κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και δη του γιού του ηλικίας μόλις 5 ετών και διέταξε την κράτηση του στις φυλακές.
Η υπόθεση προκάλεσε...
αποτροπιασμό και φρίκη σε όλους τους παράγοντες της δίκης που έγιναν κοινωνοί ανατριχιαστικών λεπτομερειών για τις μεθόδους, που κατά το κατηγορητήριο, χρησιμοποιούσε ο δικαστής ώστε να εξαναγκάζει το παιδί του να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις όταν το φιλοξενούσε στο σπίτι του (ήταν διαζευγμένος).
Σύμφωνα με το star.gr, oι δικαστές του επέβαλλαν ποινή κάθειρξης έξι ετών ενώ του επιβλήθηκε και αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 3 χρόνια. Όσα ακούστηκαν στη δίκη ξεπερνούν ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία, παρόλα αυτά η ποινή του μειώθηκε αισθητά και από τα 13 χρόνια κάθειρξη που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό, έπεσε στα 6 χρόνια.
<ΔΙΚΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ
Αυτό όμως που προκαλεί ακόμα περισσότερες απορίες είναι ότι ο εν λόγω δικαστής αφού κατάφερε να πάρει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του και να αφεθεί ελεύθερος από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, συνέχισε κανονικά να ασκεί τα καθήκοντα του ως δικαστής και να κρίνει τις τύχες και τις ζωές ανθρώπων αφού οι αρμόδιες δικαστικές αρχές  δεν κίνησαν τη διαδικασία της διαθεσιμότητας μέχρι να καταστεί οριστική η απόφαση για την αποπλάνηση ανηλίκου.
Μάλιστα ενώ η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκδόθηκε αρχές Απριλίου του 2011, η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό προσδιορίστηκε, σε χρόνο-ρεκόρ, έπειτα από λίγους μήνες.Στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μάλιστα στενοί συγγενείς του κατηγορουμένου, στην κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, επιχείρησαν να αμβλύνουν όσα είπαν σε πρώτο βαθμό, αλλά οι δικαστές στηρίχτηκαν στις περιγραφές του ίδιου του παιδιού και στα στοιχεία της δικογραφίας και τον έστειλαν στις φυλακές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη δικογραφία αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο κατηγορούμενος πατέρας «υποχρέωνε το ανήλικο παιδί του -κατά τις ημέρες που το φιλοξενούσε σπίτι του- να του κάνει, μεταξύ άλλων αρρωστημένων πράξεων, στοματικό έρωτα» λέγοντας του πώς  αν δεν το έκανε «δεν θα του έπαιρνε το απόγευμα παγωτό».

ΠΗΓΗ:www.enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: