ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ηταν και δυσαρεστημένος ο Αιγύπτιος με 1400 ευρώ μισθό!!!!!!


Ποιός είπε ότι οι μετανάστες είναι θύματα εκμετάλλευσης; Αιγύπτιος αλιεργάτης πήγε στο Δήμο της περιοχής του για να κάνει ανανέωση της άδειας παραμονής του κι έκανε παράπονα στον υπάλληλο για τον εργοδότη του:

- Παίρνω 1400 ευρώ και τώρα εγώ ρωτώ αν μπορείς να....




ζεις με αυτά τα λεφτά.

Ο υπάλληλος που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα του απάντησε:

Η γυναίκα σου και τα παιδιά σου είναι στην Αίγυπτο. Επομένως για τα έξοδά τους, το νόμισμα σε σηκώνει και με το παραπάνω. Επιπλέον φιλοξενείσαι και τρως δωρεάν σε σπίτι του εργοδότη σου ο οποίος πληρώνει και την ασφάλισή σου. Σου δίνει και ένα αριθμό κιλών ψάρια να πουλάς για τον εαυτό σου.
ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΣΘΟ;
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ.

Ο Αιγύπτιος κατάπιε τη γλώσσα του και δεν ξαναμίλησε.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Αιγύπτιος ήρθε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (μετάκληση για ψαροκάϊκο) και γενικά οι Αιγύπτιοι σαν λαός είναι οι πιο τίμιοι από όλες τις εθνικότητες μεταναστών, π.χ. δεν έχουν καμία σχέση με τις συμμορίες Αλβανών ή Ασιατών μεταναστών (ίσως να παίζει ρόλο ότι έχουν και οι Αιγύπτιοι έναν αρχαίο πολιτισμό κληρονομιά), ωστόσο έχουμε θίξει πολλές φορές ότι:

Το μόνο που κερδίζει ο Έλληνας από το μετανάστη, είναι την αχαριστία του και ενίοτε και αναλόγως την περίπτωση και την εγκληματικότητά του.

Ελευθερία του Λόγου

ΠΗΓΗ:www.trelokouneli.gr                                                                                                                          Υ.Γ.: Τ' ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: