ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Iστορική στιγμή για την κεντροδεξιά στην Ελλάδα η ίδρυση κόμματος από τον Πάνο Καμμένο. Αντίστοιχη με την επιστροφή του εξόριστου Καραμανλή το 1974...





Ιστορική στιγμή για την κεντροδεξιά στην Ελλάδα αλλά και για την ίδια τη χώρα!

Ο Πάνος Καμμένος ιδρύει εθνικοπατριωτικό κόμμα σε μια ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας η οποία παραπαίμπει στην ημέρα που επέστρεψε ο Καραμανλής από το Παρίσι.

Η πολιτική πρωτοβουλία του νεαρού βουλευτή είναι η πιο σοβαρή προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού φορέα που έγινε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Το κόμμα του Καμμένου δεν θα δυσκολευθεί να μπει στη Βουλή και να ισοπεδώσει τόσο το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, όσο και τη ΝΔ  που οι κωλοτούμπες του Αντώνη Κομανέτση την μετατρέπουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε Πολιτική Άνοιξη.

Ο Πάνος Καμμένος με την πολιτική του και τους αγώνες του ενάντια στη διαπλοκή μπορεί να απευθυνθεί σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα από της Αριστερά ως τη Δεξιά συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων άκρων.

Το επεναλαμβάνουμε: Η κεντροδεξιά έχει να ζήσει παρόμοια ιστορική στιγμή από την μέρα που επέστρεφε ο Καραμανλής από την εξορία!


Η επιμονή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έφερε τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο σε οριστικό διαζύγιο με τη Συγγρού. Σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”, άφησε ανοιχτό ένα ακόμα ενδεχόμενο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στις 19 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είχε συμφωνηθεί εκείνο το βράδυ της Κυριακής από τα κόμματα που συμμετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση από τον Λ. Παπαδήμο, ως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Στην ουσία απαντά και σε όσους τον ήθελαν να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση…                                                 ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: