ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση πρέπει να είναι φωτιά και τσεκούρι


  • Γράφει ο Μακεδών
Ο τραγικός από όλες τις απόψεις υπουργός Ανάπτυξης (;) Χρυσοχοΐδης αναζητά με επιμονή να λογοδοτήσει. Είμαι σίγουρος ότι στην επόμενη τηλεοπτική εμφάνιση του θα έχει καλέσει τις κάμερες έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού να παρακαλάει τον διευθυντή της να τον βάλει σε ένα ασφαλές κελί γιατί αν τον βάλει εκεί που είναι μέσα από διάφορες αιτίες κάποια λεβεντόπαιδα, δεν τον βλέπω καλά.

Η κατάρρευση λοιπόν είναι εδώ και την τονίζουν όλοι και σε όλους τους τόνους, Έλληνες σπεκουλαδόροι και αλλοδαποί τοκογλύφοι και μόνον η διεφθαρμένη ολιγαρχία κάνει πως δεν τρέχει τίποτα και παριστάνει την ψύχραιμη και δυνατή ενώ είναι έτοιμη να εξαφανισθεί από την χώρα. Ο έτερος πρώην πρωθυπουργός Σημίτης ξεφτιλίστηκε στην Γερμανία όταν έγινε παρέμβαση την στιγμή που ξεκινούσε να λέει τις ανοησίες του.

Η ολιγαρχία πνέει τα λοίσθια κατά πως λένε αλλά η ανησυχία είναι η ύπνωση που έχει καταλάβει τον ελληνικό λαό μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της συμφοράς που έχουν προδιαγράψει και εφαρμόζουν ήδη για το παρόν και το μέλλον του.

Η εικόνα της προσφοράς των Θηβαίων στους Αθηναίους είναι όχι μόνο συγκλονιστική αλλά και ενδεικτική της πρωτοφανούς φτώχειας που μαστίζει τον λαό. Τα ίδια γίνονται και στην Ιταλία όπου μοιράζονται ψάρια και οι σκηνές βίας θα είναι πλέον καθημερινή εικόνα για να τρομοκρατούνται οι μικροαστοί που ήδη είναι στην κατηγορία του λούμπεν προλεταριάτου.

Επιπλέον οι λαθρομετανάστες να έχουν εγκατασταθεί με όλους τους τρόπους στην πολύπαθη πρωτεύουσα κατά κύριο λόγο και να δημιουργούνται χιλιάδες προβλήματα από την εδώ παρουσία τους. Προτάσεις θα αναρωτηθείτε υπάρχουν; Φυσικά αλλά ποιοι θα ακούσουν αφού οι γενίτσαροι έχουν πέσει με τα μούτρα στις τοκογλυφίες και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων.

Πρόταση 1η από μια ελληνική κυβέρνηση:

Κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Σύλληψη όλων των παρανόμων ακόμη και αυτών που τους δόθηκε άδεια ,και να διερευνάται το πώς, και επανα- προώθηση στις χώρες τους άμεσα. Τυφεκισμός των λαθρεμπόρων ημεδαπών και αλλοδαπών με συνοπτικές διαδικασίες.

Αλλαγή του με εκτύπωση εθνικού νομίσματος. Το θέμα του ασφαλούς χρήματος αντιμετωπίζεται με τις τράπεζες που ήδη έχουν εθνικοποιηθεί και λειτουργούν μόνο με κάρτες προσωρινά, και δίνοντας ελάχιστα χρήματα για μικρο-συναλλαγές π.χ. 100 ευρώ δυνατότητα ανάληψης ανά εβδομάδα . Όσοι εκ των αλητών προσπαθήσουν να εισάγουν μεγάλα ποσά για κερδοσκοπία υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης είτε με βαριά φορολογία ,γιατί τα περί επαναπατρισμού κεφαλαίων πλέον δεν ισχύουν εκτός και να θέλουν η ισοτιμία να γυρίσει «ανάποδα».

Μία εθνική μονάδα προς 340,75 ευρώ για να θυμηθούμε τις αλητείες του 2002 διαφορετικά να φορολογηθούν κανονικά ακόμη και αυτοί που έβγαλαν τα χρήματα τους έξω νόμιμα γιατί είναι απάτριδες.

Και για κάθε αντίδραση φωτιά και τσεκούρι, μήπως και ορθοποδήσουμε.   
                                       ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: