ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας οι μακελάρηδες της “ΔΙΑΣ”


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δολοφόνος των νεαρών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ».
Συνελήφθησαν δυο από τους τέσσερις, που συμμετείχαν στο μακελειό στην περιοχή του Ρέντη την 1η Μαρτίου ενώ αναζητούνται άλλοι δυο.
Οι συλληφθέντες είναι ομογενείς από τη Ρωσία, ηλικίας 36 και 28 ετών αντίστοιχα, ενώ ο δολοφόνος με το καλάσνικοφ, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Αποτύπωμα του δολοφόνου βρέθηκε στο καλάσνικοφ, που είχαν εγκαταλείψει στο αυτοκίνητο. Επίσης ταυτοποιήθηκε το DNA του συνεργού του σε αποτύπωμα, που είχε αφήσει σε γάντι.
Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνεχίζεται για τη σύλληψη των άλλων δυο, ο ένας εκ των οποίων είναι τραυματισμένος και του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ο οποίος και αναζητείται.
Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ έχουν γίνει συνολικά 11 συλλήψεις.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δυο άτομα Αλβανικής καταγωγής, που έκλεβαν αυτοκίνητα με τα οποία προμήθευαν τη «φονική» συμμορία.
Επίσης έχουν συλληφθεί δυο Έλληνες 31 ετών, που είχαν το ρόλο τσιλιαδόρου στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, που προηγήθηκε της ενέδρας και στη συνέχεια είχαν παραλάβει τους δολοφόνους των αστυνομικών μετά τη συμπλοκή.
Επιπλέον κρατούνται πέντε ακόμα άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 35 προσαγωγές στο Πέραμα, το Μενίδι, το Παλαιό Φάληρο, το Θησείο και την Καλλιθέα ενώ στις έρευνες συμμετείχαν η  Ασφάλεια Αττικής, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.                                                                                      ΠΗΓΗ:www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: