ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Στην τελική ευθεία: Αγώνας για την επιβίωση του Έθνους

Στην τελική ευθεία για την παγκόσμια εξουσία ο μεγάλος αλαζόνας και κοντά με αυτόν οι συνεταίροι του και οι υποτακτικοί, οι λακέδες του και οι ρουφιάνοι του… πλουτοκράτες, τοκογλύφοι και δήθεν προοδευτικοί, φιλελεύθεροι και επαγγελματίες αντιρατσιστές και αντιφασίστες… Εμπόδιο μεγάλο στα σχέδιά τους(γιατί αυτοί γνωρίζουν και βλέπουν τα πράγματα σε βάθος, δηλαδή ποιοτικά και όχι ποσοτικά) ο Ελληνισμός!
Γι’ αυτό τον λόγο και το Έθνος μας βρίσκεται στο απόσπασμα και το θανάσιμο πλήγμα που θέλουν να του επιφέρουν είναι η δημογραφική του αλλοίωση, η καταστροφή της εθνικής και φυλετικής του ταυτότητος! Απόδειξη γι’ αυτό ότι δεν θέλουν να δώσουν απλά την υπηκοότητα και το δικαίωμα να ψηφίζουν στα εκατομμύρια των ξένων, που ήλθανε στην Πατρίδα μας αλλά και την… ιθαγένεια!
Ευρισκόμεθα πλέον ενώπιον της τελικής επιθέσεως της «παγκοσμιοποίησης», μιας επιθέσεως με τελικό σκοπό την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού Έθνους. Η Αρχαία Ελλάδα είναι το Απόλυτο Ιδανικό! Η Νέα Ελλάδα το απομεινάρι του. Με το νομοσχέδιο για «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών θέλουν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό σε αυτό που αποτελεί την βασική του ουσία: Την Φυλή! Το Αίμα και κοντά σε αυτά την Ιστορία, τον Πολιτισμό, το Ήθος και την Παράδοση μας!
Θέλουνε την Πατρίδα μας, θέλουνε να μας καταστρέψουν και δεν το κρύβουν. Είναι ο καιρός για αγώνες καλούς, αγώνες σκληρούς, μα δίκαιους και τίμιους. Ο Ελληνισμός καλείται μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτα τυραννικό τόσο στους νόμους, όσο και στην σκέψη και τον νου να δώσει τον αγώνα της επιβίωσης. Και αυτόν τον αγώνα πρέπει οπωσδήποτε να τον κερδίσει.
———————
«Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας»
Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο, που έρχεται, η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάστες, εγκληματικότης, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά. Όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος με την έννοια του «άνω θρώσκω» ή θα επαναστατήσει ή θα σαπίσει μέσα στην εφιαλτική πραγματικότητα των ημερών που έρχονται. Αυτήν την επανάσταση που θα αποτελέσει ίσως, την μοναδική λύση στο αδιέξοδο του καιρού μας εύστοχα περιγράφει ο Ιούλιος Έβολα σε ένα άρθρο του που έγραψε στην δεκαετία του ’70. Στο άρθρο του αυτό λοιπόν λέει:
«Υπάρχουν δύο τρόποι να ξεπεράσουμε την αστική τάξη. Ο ένας οδηγεί χαμηλότερα προς έναν συλλογικό ανθρωπισμό. Ο δεύτερος είναι να την πολεμήσουμε και να επιβληθούμε. Ο νέος άνθρωπος θα είναι αντί-αστικός, αλλά στη βάση μιας ανώτερης, ηρωικής και αριστοκρατικής αντιλήψεως της ζωής. Μόνο ο άνθρωπος που έχει κρατηθεί όρθιος μέσα στην εξαγνιστική πυρρά που έχει καταστρέψει τη ζωή του είναι ικανός για μια τέτοια επανάσταση, ένας άνθρωπος που θα αρνηθεί να γίνει το όργανο μιας ψευτοαντίδρασης συνδέοντας έτσι δυνάμεις και ιδέες που είναι ανώτερες του αστικού κόσμου με την εποχή της οικονομίας. Μόνο με μια απόλυτη άρνηση είναι δυνατόν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες αμυντικές γραμμές και η σταθεροποίηση μιας θέσεως, από την οποία την κατάλληλη στιγμή θα προχωρήσει η δράση και η ανοικοδόμηση».
Ο Λαός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η μοναδική εγγύηση και ελπίδα για την μεγάλη ανατροπή και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σίγουρα στις ημέρες μας αφορά μόνον εμάς, αφορά τις δυνάμεις ενός Λαϊκού Επαναστατικού Εθνικιστικού Κινήματος.

Από Το Βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΑΘΗΝΑΙ 2000ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: