ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Mega – εμετικοί. Mega – συκοφάντες, Mega – ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.


http://www.yupi.gr/cache3/420__MG_0039_medium.jpgΟι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όταν φύγουμε από την πολιτική ανωμαλία που περνά η χώρα.
Αυτό που συνέβει σήμερα το πρωΐ στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι Καμπουράκης – Οικονομέας, προφανώς θα συνέβαινε μόνο σε προγράμματα του Ράιχ. Στο πάνελ εκτός από τους παρουσιαστές και τον κύριο Σαραντάκο, η κυρία Κοραή και ο δημοσιογράφος Γ. Λοβέρδος.
Ενώ λοιπόν η χώρα καταρρέει, το μνημόνιο έχει αποτύχει οικτρά και φαίνεται περίτρανα ότι ήταν απλώς μία απάτη για την ληστεία των Ελλήνων, οι προαναφερόμενοι κύριοι, ξαφνικά άρχισαν να ουρλιάζουν εις βάρος του …Σαμαρά (!!), γιατί λέει, είπε και αυτός ότι “Λεφτά Υπάρχουν”!!
Ναι, δεν είναι ανέκδοτο (δυστυχώς). Είναι οι μαύρες μέρες του φασισμού που το Mega εκπροσωπεί επάξια.
Με το που έπεσε λοιπόν αυτό το “σύνθημα” (από που άραγε;), άρχισε ένα ρεσιτάλ αφορισμού όπου τον πρώτο ρόλο έπαιζε ο Γ. Λοβέρδος: Είναι ακόμα χειρότερος από τον Παπανδρέου! Είπε ότι θα ξανααυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις! Είναι ντροπήηηη!! Ούρλιαζε σε ένα ρεσιτάλ συκοφαντίας, οχετού, συναυλία ψεύδους, σαν αυτές που το έχουμε συνηθίσει.
Μάταια ο Σαραντάκος προσπάθησε να ψελλισει “μα δεν μίλησε για όλους, μόνο για τους χαμηλοσυνταξιούχους”, εκεί ανέλαβε η Κοραή: “Μα να το διευκρινήσει, δεν έπρεπε να τα πει αυτά”
“Μα τα είπε συγκεκριμένα…” ψέλλισε ο Σαραντάκος και διέκοψε προφανώς από τον μαέστρο του control, που έδωσε την πάσα στον μέγα δημοσιογράφο Καμπουράκη για να ολοκηρώσει τον οχετό ως πλέον ειδικός ρινοσκάφτης.
Ποιό, το Mega Που αποθέωνε το μνημόνιο και το “πιστόλι στο τραπέζι”.
Ποιό; Το Mega που εγκαλούσε τον αλήτη τον Σαμαρά που δεν ψήφισε το μνημόνιο, που διέσυρε Δημαρά – Οικονόμου και διακωμωδούσε την Σακοράφα που τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα.
Το Mega που λοιδωρούσε το πρόγραμα Σαμαρά για μηδενισμό του ελλείμματος σε 18 μήνες, αλλά μετέδιδε με έκσταση το πρόγραμμα Παπανδρέου για ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ το ίδιο χρονικό διάστημα.
Ποιό; TO MEGA ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”.
Το Mega που ακόμα δεν μετέδωσε τους όρους της δανειακής σύμβασης. Το Mega Που θα πρέπει να δικαστούν οι υπέυθυνοι ενημέρωσης του όταν επανέλθει η δημοκρατία και η συνταγματικότητα σε αυτή την χώρα.                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: