ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου. ΚΑΙ Εθνικός προδότης;;;


                                                                          Διαβάζω σε αξιόλογα Ελληνικά ιστολόγια για την “διαρροή” του Wikileaks σχετικά με την συμφωνία του Γεώργιου Α.Παπανδρέου με τον Τούρκο Ερντογάν.
Το θέμα το παρουσιάζει η “Καθημερινή” με άρθρο της Δώρας Αντωνίου.
Διαβάστε το και διαβάστε στην συνέχεια τον προβληματισμό μου.

...«Αν θέλετε τα νησιά μας, δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση», είπε ο κ. Παπανδρέου στον κ. Ερντογάν, σύμφωνα με το τηλεγράφημα, το οποίο συνεχίζει: «Αλλά, πρόσθεσε ότι εάν το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν. Ο Παπανδρέου πιστεύει ότι θα πρέπει να φέρουν αυτά τα θέματα σε ένα τρίτο, ουδέτερο μέρος, όπως η Χάγη, για να αποφασίσει μια δίκαιη λύση, ενώ θα μπορούσαν να διαπραγματευθούν σχεδόν τα πάντα, εκτός της εθνικής κυριαρχίας. Απέρριψε τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών”, για την οποία πιστεύει ότι υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια ως πολιτικός ελιγμός και δεν εδραιώνεται σε καμιά νομική βάση. Ωστόσο, ακόμα και γι’ αυτό άφησε ένα παράθυρο, λέγοντας ότι ενώ η Ελλάδα θα απορρίψει με σφοδρότητα οποιονδήποτε ισχυρισμό θίγει την εδαφική ακεραιότητα, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια χώρα από το να φέρει όποιο θέμα επιθυμεί στη Χάγη». ...”
...«Πρόκειται για σημαντική μετακίνηση, εάν ισχύει. Στο παρελθόν, ενώ οι Ελληνες ήταν ανοιχτοί σε προσφυγή στη Χάγη για τις οικονομικές ζώνες, εμφανίζονταν απρόθυμοι να προσθέσουν όλο το φάσμα των θεμάτων του Αιγαίου, από φόβο ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν να τους κάνουν να εγκαταλείψουν τα διεθνή νομικά δικαίωμα που πιστεύουν ότι έχουν από τη Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας και άλλες συνθήκες, μέσα από ένα τουρκικού τύπου παζάρι»...”

...«Είπε στον Ερντογάν ότι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς πίστευε ότι είχε περιθώριο ενός χρόνου, το πολύ δεκαοκτώ μηνών, για να επιτύχει κάτι, δεδομένων των περιορισμών που θέτει η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, η οποία πιθανότατα θα του δέσει τα χέρια πολιτικά, καθώς τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα»...”

Αυτό είναι ένα εν ψυχρώ δόσιμο απο την εφημερίδα του Αλαφούζου.
Εφημερίδας και εφοπΛηστή που τόσο πολύ ανέδειξαν το “σκάνδαλο του Βατοπαιδίου” και το μετέτρεψαν σε Βατερλώ του πιλάφα του Κερενσκυ-λή.
Το πόσο σκάνδαλο ήταν φάνηκε από το γεγονός ότι πέρασε τελικά μέσα σε πολύ λίγους μήνες, στην λήθη και την λησμονιά!
Αυτά τα “συμφέροντα” λοιπόν κρεμάνε τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, κυριολεκτικά στα μανταλάκια!
Γιατί;
Άλλαξε κάτι;
Πιστεύω πως όχι και πως το όλο θέμα κινείται στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού από κάτι άλλο που είναι εμπρός μας και δεν μας το “δείχνουν” ακόμα.
Μπορεί να θέλουν να μας σπάσουν το ηθικό και να μας φοβίσουν με το Αιγαίο Αρχιπέλαγος για να το μαζέψουν στο τέλος και να μας “κάνουν την χάρη” παραδίνοντας την ΑΟΖ του Καστελόριζου στην Τουρκία.
Δεν μπορεί να είναι έτσι.
Δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύεται ένα τέτοιο άρθρο που σαν τίτλο θα μπορούσε να γράφει ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Είναι βαρύτατες οι αποκαλύψεις και οι έμμεσες κατηγορίες του άρθρου.
Θεωρώ ότι σε ευνομούμενες πολιτείες ο Πρωθυπουργός θα είχε να δίνει πολλές απαντήσεις σε πραγματικά οργισμένους Βουλευτές του Κόμματός του καθώς και στην Αντιπολίτευση και στον λαό.
Σε ευνομούμενες ναι γιατί εδώ, είναι Ελλάδα και Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο δανειστής του πατρός του Πρωθυπουργού και οι Βουλευτές υπολείπονται του Ύψιλον όντας ΒΟΛΕΥΤΕΣ!
Ευελπιστώ ότι αν πρόκειται να συμβεί κάτι, δεν θα συμβεί “αύριο” και θα μας δώσει κάποιο χρόνο αντίδρασης.
Μακάρι να είναι έτσι γιατί στην αντίθετη περίπτωση και με την πλήρη αδράνεια της μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

Θα παρατηρήσατε ότι δεν έβρισα και δεν εξετράπην. Μάλιστα αποκάλεσα τον Πρωθυπουργό με το ονοματεπώνυμό του.
Έτσι πρέπει τελικά.
Δεν είναι ο “ΚΑΝΕΝΑΣ” που τύφλωσε τον Πολύφημο.
Είναι ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου και όχι ο ΓΑΠ, που μας διαλύει σαν Κράτος, σαν Λαό και σαν Έθνος.
Καλές είναι οι πρωτότυπες βρισιές και η φασαρία.
Φτάνοντας στην ολοκλήρωση, ένα πράγμα έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να κόψουν ένα κομμάτι από την Πατρίδα μας.
Το πριόνι είναι κρεμασμένο στην κάννη των όπλων μας.
Ελάτε να το πάρετε!”                                                                                              ΠΗΓΗ:gamostavros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: