ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Επεισόδιο μεταξύ ΠΑΣΟΚΟΥ βουλευτή και μελών του ‘’Δεν πληρώνω’’


Ένταση δημιουργήθηκε στα διόδια της Αγίας Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας χθες το βράδυ, όταν ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Χρήστος Μαγκούφης θέλησε να πληρώσει, την ώρα που ο σταθμός ήταν υπό κατάληψη από μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».
Οι συγκεντρωμένοι, που δεν γνώριζαν την ταυτότητα του βουλευτή, του ζήτησαν να περάσει ελεύθερα όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Ωστόσο, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν προχώρησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία. Τότε, ο Χρήστος Μαγκούφης που καθόταν στη θέση του συνοδηγού βγήκε έξω από το αμάξι και ζήτησε εκ νέου ότι να πληρώσει.
Σύμφωνα με την μαρτυρία τουλάχιστον δύο μαρτύρων στο LamiaReport, άρπαξε μια γυναίκα και άρχισε να την ταρακουνάει. Αμέσως, οι παρευρισκόμενοι πήραν από τα χέρια του βουλευτή τη γυναίκα, απωθώντας τον, με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα
Στην συνέχεια, ο βουλευτής κατευθύνθηκε στα γραφεία των διοδίων και λίγο έφτασαν στα διόδια άνδρες της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ, του τοπικού τμήματος, ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας. Τότε ήταν που τα μέλη του «Δεν πληρώνω» ενημερώθηκαν για την ταυτότητα του βουλευτή.
Η γυναίκα που είχε το επεισόδιο με τον βουλευτή διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο βουλευτής με τον οδηγό του και ακόμη ένα ζευγάρι που τον συνόδευε παρέμειναν για τουλάχιστον μια ώρα μέσα στα γραφεία των διοδίων, ενώ κατά την αποχώρηση του ο Χρήστος Μαγκούφης δήλωσε στο LamiaReport:
«Ήθελα να πληρώσω και δεν με άφηναν. Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να πληρώσει. Δεν χτύπησα καμία γυναίκα. Η κυρία που δήλωσε τραυματισμένη και ήρθε το ασθενοφόρο για να την πάρει, έπαιζε θέατρο».
Αντίθετα, τα μέλη του κινήματος χαρακτήρισαν προκλητική και εριστική συμπεριφορά από ένα εκπρόσωπο του κοινοβουλίου, που δεν σέβεται τον δίκαιο αγώνα των πολιτών.                                     ΠΗΓΗ:www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: