ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πανευρωπαϊκός Ολυμπιακός!

Πανευρωπαϊκός Ολυμπιακός!

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι και το πλέον δημοφιλές, όμως η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό αμέσως έκανε τον... γύρο της Ευρώπης μέσω των ιστοσελίδων. Δείτε τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ.
ΑS: «Ο Ολυμπιακός το 38ο και ο Βαλβέρδε το 2ο πρωτάθλημα. Σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός διέσυρε την ΑΕΚ με 6-0 και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος σφράγισε το πρωτάθλημα».
Εl Pais: «Ο Βαλβέρδε έκανε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Χιμένεθ και την ΑΕΚ με 6-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με 13 νίκες στα τελευταία 15 ματς πήρε εντυπωσιακά τον τίτλο, που για τον Ισπανό τεχνικό ήταν ο δεύτερος».

Sportsyahoo: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε 6-0 την ΑΕΚ και πήρε το 38ο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε το 38ο πρωτάθλημα διασύροντας την ΑΕΚ μπροστά σε 33.000 φιλάθλους που παραληρούσαν».

Associated Press: «Ο Ολυμπιακός πήρε το 38ο πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, διαλύοντας την ΑΕΚ με 6-0».

France Football: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Η ομάδα του Βαλβέρδε διέσυρε την ΑΕΚ και πήρε το πρωτάθλημα. Με τρία ματς να απομένουν, ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής»

L' Equipe: «Ολυμπιακός πρωταθλητής. Με μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Η διαφορά είναι στους 10 από τον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί να απειληθεί».

Α Bola: «Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, ο Φερέιρα 2ος! Ο Ολυμπιακός με μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος».                                                                           ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: