ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και κυβερνητικών στελεχών!!!! για τα εγκλήματα τους κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού

                                                 Απoσπάσματα του κειμένου Μήνυσης :
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΙ
ΠΑΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΡΧΗΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
της Όλγας Γεριτσίδου του Γεωργίου, Εκπαιδευτικής Ψυχολόγου, κατοίκου Ν. Ηρακλείου Αττικής, οδός Ελπίδος, αριθμός 29, 141 21
ΚΑΤΑ
1. Γεωργίου Παπανδρέου του Ανδρέα, Πρωθυπουργού
2. Κυβερνήσεως Γ.Α. Παπανδρέου όπως προκύπτει :

  • a. Θεοδώρου Παγκάλου, αντιπροέδρου
  • b. Ιωάννης Ραγκούση, Υπουργού εσωτερικών, αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
  • c. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, Υπουργού Οικονομικών
  • d. Δημητρίου Δρούτσα, Υπουργού Εξωτερικών
  • e. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Αν. Υπ. Εξωτερικών με αρμοδιότητα Ε.Ε.
  • f. Ευαγγέλου Βενιζέλου, Υπουργού Εθνικής Άμυνας
  • g. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
  • h. Τίνας Μπιρμπίλη, Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
  • i. Άννας Διαμαντοπούλου, Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
  • j. Δημητρίου Ρέππα, Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
  • k. Λούκας Κατσέλη, Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
  • l. Ανδρέα Λοβέρδου, Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
  • m. Κώστα Σκανδαλίδη, Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  • n. Χάρη Καστανίδη, Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  • o. Χρήστου Παπουτσή, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
  • p. Παύλου Γερουλάνου, Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού
  • q. Δημήτρη Διαμαντίδη, Υπουργού θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας
  • r. Χάρη Παμπούκη, Υπουργού Επικρατείας και Επενδύσεων
  • s. Γεωργίου Πεταλωτή, Υφυπουργού Τύπου και Κυβερνητικού Εκπροσώπου
3. παντός ετέρου υπευθύνου ηθικού και φυσικού αυτουργού όπως ήθελε προκύψει από την διαδικασία
_______________________________________________________________
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος της Ελλάδος ( άρθρο 111 παρ. 1 Σ, 120 παρ. 2, 3, 4 Σ ) ως Έλληνες Πολίτες υποχρεούμαστε να γρηγορούμε και να υπερασπίζουμε ανά πάσα στιγμή την τήρηση του Συντάγματος και την δέσμευση / υπακοή κάθε οργάνου, λειτουργού και αξιωματούχου του Ελληνικού Κράτους σε αυτό, καθ’ ότι ευθαρσώς υπαγορεύεται ότι το Σύνταγμα στηρίζεται στους Έλληνες Πολίτες για την ισχύ του.
Βάσει λοιπόν της επιταγής αυτής του Νόμου και καθ’ ότι ως Ελληνίδα Πολίτις φέρω αυτοδικαίως και προδήλως έννομο συμφέρον, Δικαίωμα και Υποχρέωση να συμβάλλω στην τήρηση του υπερ-νομικής φύσεως Συντάγματος μας ( εξ άλλου ως Πολίτης έχω Υποχρέωση και Δικαίωμα να αναφέρω κάθε διαπίστωση παράβασης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων κατ’ άρθρον 40 ΚΠΔ ) από την στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι τελούνταν και τελούνται εγκλήματα κατά του Πολιτεύματος, προδοσία της Χώρας και επιβουλή της ελεύθερης άσκησης Πολιτικών Δικαιωμάτων καθώς και της Δημοσίας Τάξης ( ήτοι επισήμως την 27η Ιουνίου 2008 ), εξήντλησα κάθε μέσον, αρχή και επίκληση προς τους κατά το Σύνταγμα τελούντες υπό Όρκον να το τηρούν, να το σέβονται και να το προστατεύουν ώστε να τους πληροφορήσω για την επικρατούσα κατάσταση ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ.
Ολόκληρο το κείμενο 34 σελίδων  ΕΔΩ
(…)
“Επίσης του καθιστούσα ρητώς γνωστό τον λόγο της επιστολής μου αυτής, καθώς και τα σημεία της μέχρι τότε συμπεριφοράς του ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και του πρότερου πολιτικού του βίου, τα οποία επεδείκνυαν ανησυχητικά δείγματα αντισυνταγματικής συμπεριφοράς και καταστρατήγησης του Όρκου του ενώπιον του Ελληνικού Λαού. Επίσης του καθιστούσαν γνωστό ότι επιθυμούσα την πληροφόρηση / απάντηση στα ερωτήματα μου ώστε να ψηφίσω ελευθέρως και κατά συνείδηση ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑ ΣΑΦΗ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟΝ 27 ΠΚ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.”
(…) (Βλέπε σημείωση τέλους*) Ο Πρωθυπουργός προτιμάει αντί να απαντήσει σε μία σειρά ερωτημάτων να χρησιμοποιήσει ένα σύνηθες όχημα για την παραβίαση Δημοκρατικών και Δικαιοκρατικών Θεσμών.
Δυστυχώς, εκτός του ότι η άρνηση στην παροχή αποδεικτικών στοιχείων αποτελεί σιωπηρή παραδοχή ενοχής και δόλου ( άρθρο 174 παρ. 4 ΚΔΔ ), ούτως ή άλλως οι πράξεις του Πρωθυπουργού και της Κυβερνήσεως του αλλά και του κόμματος του αποδεικνύουν περαιτέρω την μετά πλήρους προθέσεως συνεχή τέλεση των αδικημάτων της Εσχάτης Προδοσίας τα οποία μάλιστα με συνεχείς δηλώσεις του ιδίου αλλά και των υπουργών του εννοεί να συνεχίσει να διαπράττει τουλάχιστον μέχρι το πέρας της τετραετούς θητείας που ομολογουμένως υφάρπαξε με ψευδές προεκλογικό πρόγραμμα και συστηματική μετέπειτα άρνηση αιτήσεως λήψεως νέας Λαϊκής Εντολής πρίν εφαρμόσει το εντελώς διαφορετικό κυβερνητικό του πρόγραμμα το οποίον είναι πλέον και προδήλως ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.”
(…)
Προτεινόμενοι Μάρτυρες:
(…)
Δεδομένης της εξόφθαλμης και βάναυσης αθέτησης των προεκλογικών δεσμεύσεων του βάσει των οποίων έλαβε την Λαϊκή Εντολή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 ( ενδεικτικά και όχι περιοριστικά βλ. σχετικά 12, 13 ) όπως αποδείχθηκε και συνεχίζει να αποδεικνύεται από τα πεπραγμένα του ως Πρωθυπουργός, του γενικόλογου άκρατου λαϊκισμού του και της τρομολαγνείας του ( ουσιαστικά λέγοντας στους Πολίτες ‘ή εγώ ή η βαρβαρότητα’, «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», δηλαδή ‘ή εγώ ή το χάος’ ) ( ενδεικτικά και όχι περιοριστικά βλ. σχετικά 14 και 15 ), η συγκεκριμένη άρνηση του να μου απαντήσει συνιστά παράβαση του άρθρου 162 ΠΚ περί εξαπάτησης εκλογέων εκτός των άλλων περιρεόντων αδικημάτων. (…)
Με μεγάλη μου έκπληξη ο Πρωθυπουργός παρέστη στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και δια μέσου της πληρεξουσίας δικηγόρου του και Παρέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Παναγιώτας Δασκαλέα – Ασημακοπούλου, δήλωσε στην έδρα την αυτόβουλη και ενσυνείδητη επιλογή του καθώς και την αιτιολόγηση που κατ’ αυτόν τον νομιμοποιεί να πράττει ως κυριολεκτικά τυραννικός και υπεράνω ελέγχου απόλυτος άρχων ενός κράτους που προφανώς το θεωρεί ότι είναι μη συνταγματικής μοναρχίας και όχι συνταγματικής δημοκρατίας ( σχετικό 19 ).
Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει αυθαιρέτως και χωρίς καμμία απολύτως στήριξη από νομολογία την απόφαση του να μην απαντήσει στις αναφορές μου, ως δήθεν «κυβερνητική πράξη» (!). Δηλαδή ο Πρωθυπουργός έθεσε εαυτόν υπεράνω κάθε δικαστικού ελέγχου ή υποχρέωσης του κατ’ ουσίαν και κατά τύπον ( πόσο μάλλον ηθικά και προς υπηρεσίαν του Πολίτη ) να ανταποκριθεί στην έκκληση μου ως Πολίτη και Εντολέα του να αιτιολογήσει τις επιλογές του, και επιδιώκει θέση απυρόβλητου και ανεξέλεγκτου. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να αποπειραθεί να αποχαρακτηρίσει τις αναφορές μου ως τέτοιες στην ομολογουμένως έντονη και με τεράστια σπουδή προσπάθεια του να συνεχίσει να αρνείται να μου απαντήσει σε ερωτήματα που άμεσα με αφορούν αλλά επίσης άπτονται της γενικής του επιβεβαίωσης στα μάτια των Πολιτών όσον αφορά την Συνταγματικότητα του.
(…)
Με αυτό το μπαράζ επίθεσης κατά των Ελλήνων και του Ελληνικού Λαού πλέον στο επίπεδο της Εθνικής μας υπερηφάνειας και υπόστασης και τον ανηλεή αυτό διασυρμό και προσβολή που ο νυν Πρωθυπουργός υποστήριξε ως δήθεν δίκαιο λόγω μίας όποιας οικονομικής και δημοσιονομικής κατάστασης ( η οποία ομολογουμένως την εποχή εκείνη ΔΕΝ ήταν η χείριστη της Ευρώπης και σε καμμία περίπτωση δεν ήταν έδαφος και λόγος για Εθνικό εξευτελισμό ) αντί να υπερασπιστεί όχι μόνο την Εθνική υπερηφάνεια αλλά και να προστατεύσει την Ελληνική οικονομία από τις βαρύτατες συνέπειες που η υπ’ αυτόν επιβλεπομένη κάκιστη επικοινωνιακή πολιτική προς το εξωτερικό επέφερε, αντιθέτως εκβίασε και τρομοκράτησε ώστε να παρουσιάσει την πρόσκληση του προς το ΔΝΤ και τον μηχανισμό στήριξης που ακολούθησε ως την μόνη βιώσιμη λύση για τους Έλληνες ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ εκ μέρους του νυν Πρωθυπουργού και της Κυβερνήσεως του.
Ειδικότερα, με μία απλή ανάγνωση του κειμένου του Μνημονίου έχουμε ομολογία του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης του ότι δηλώνουν ουσιαστική και νομική ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ( σχετικά 39 και 41 ) ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ή ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΤΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
Δηλαδή, ο νυν Πρωθυπουργός έχει ανεπανόρθωτα εκθέσει το Ελληνικό Κράτος και τους Έλληνες σε κάθε επίπεδο, αφαιρώντας τους κάθε έννοια Κράτους με ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση και ουσιαστικά υποστηρίζοντας την πολεμική δύναμη κάθε πιθανού εχθρού καταχρώμενος σε κάθε περίπτωση και αυτήν την ουσιαστικά υφαρπαγμένη πληρεξουσιότητα που φέρει του Ελληνικού Κράτους ( παράβαση άρθρων 135, 138, 139, 144, 146, 151 ΠΚ ) ( σχετικό 35 ). Έχοντας επίσης παραχωρήσει την δυνατότητα μεταφοράς της ιδιότητας του δανειστή σε τρίτους από τους νυν δανειστές μας στην ουσία έχει δώσει κάθε δυνατότητα για την ουσιαστική εδαφική και κυριαρχική κατάκτηση της Ελλάδας από τρίτους ανά πάσα στιγμή μέσω οικονομικού τρόπου. Επίσης, δεχόμενος απαγορεύσεις περί δικής μας διευκολύνσεως από τρίτους ουσιαστικά έχει καταστήσει αδύνατη την απεμπλοκή της Ελλάδας από το Μνημόνιο και την έλλειψη κάθε είδους Εθνικής Κυριαρχίας εσαεί ( σχετικά 36, 37 και 41 ).
(…)
Επιπλέον, ο νυν Πρωθυπουργός σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται ούτε μπορεί να ισχυριστεί ότι πράττει όπως πράττει, κυριολεκτικά κατακρεουργώντας την Ελληνική οικονομία και τον Ελληνικό κοινωνικό ιστό και Κράτος Δικαίου ( σχετικό 41 ), για να αποφύγει μία χρεοκοπία ( που αυθαιρέτως και άνευ στοιχείων ισχυρίζεται ότι θα επέφερε δήθεν χειρότερες συνέπειες από αυτές που ο ίδιος επιβάλλει στην Χώρα και στον Ελληνικό Λαό προς υπηρεσία ξένων δανειστών και ξένων κρατών ) ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΘΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Συγκεκριμένα, η ΕΔΔ δηλώνει « δεν μπορούμε να περιμένουμε από ένα Κράτος να κλείσει τα σχολεία του, τα πανεπιστήμια του και τα δικαστήρια του, να καταργήσει τις δημόσιες υπηρεσίες ώστε να παραδώσει την κοινότητα του στο χάος και στην αναρχία προκειμένου να έχει απλώς χρήματα για να εξοφλήσει τους ξένους ή τους ντόπιους πιστωτές του. Υπάρχουν όρια σε αυτό που μπορούμε λογικά να αναμένουμε από ένα Κράτος, ακριβώς όπως και από ένα άτομο», ( ΕΔΔ, 1980 σελ. 164-167 ). Εξ άλλου, οι νομικοί που συναντήθηκαν στο Κίτο τον Ιούλιο του 2008 στηρίζουν διεθνώς τις κυρίαρχες ενέργειες Κρατών που κηρύσσουν, βασισμένες στο Δίκαιο, την ακυρότητα των άνομων και παράνομων εργαλείων του δημόσιου χρέους και μαζί με αυτή την αναστολή των πληρωμών ( σχετ. 48).
(…)
Έτσι εξηγείται πώς παραιτήθηκαν στο όνομα της Χώρας από τις στοιχειώδεις προστασίες της έναντι των δανειστών της με ένα πρωτοφανές παρανομικό κείμενο που στην ουσία εισάγει για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά την έννοια της αναίμακτης και άνευ πολεμικής συρράξεως ουσιαστικό καθεστώς κατοχής μίας Χώρας από άλλη / άλλες ή ακόμα και ιδιώτες, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ : ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 49 ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΕ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΡ. 3 ΑΡΘΡΟ 6 ΣΥΝΘΕΚ ΟΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ιδιαιτέρως όπως αποτυπώνονται στην Σύμβαση της Ρώμης ( 4/11/1950 ) και την Σύνοδο κορυφής της Νίκαιας ( 7/12/2000).
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΝΕΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
(…)
Αυτό συνιστά την πλέον στυγερή Έσχατη των Εσχάτων προδοσία έναντι όχι μόνο των εν ζωή Ελλήνων Πολιτών αλλά και κάθε ενός, γνωστού και αγνώστου, που έπεσε δίνοντας τα πάντα μέχρι το αίμα και την ζωή του για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ελευθερία της Ελλάδας.
(…)
ΕΠΕΙΔΗ η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα έχουν τελέσει τα ανωτέρω περιγραφόμενα αδικήματα σε σαφείς χώρους και χρόνους ( ενδεικτικά και όχι περιοριστικά 55 )
ΕΠΕΙΔΗ έχουν τελέσει και συνεχίζουν να τελούν δηλώνοντας πρόθεση να συνεχίσουν στο άμεσο μέλλον κατά συρροή τα αδικήματα της Εσχάτης Προδοσίας, της εξαπάτησης εκλογέων καθώς και πολλαπλές προπαρασκευαστικές πράξεις Εσχάτης Προδοσίας, επιβουλής της διεθνούς ειρήνης και της ειρήνης της Χώρας, παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, κατάχρηση πληρεξουσιότητας, προσβολή των συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, συνεχή τρομοκρατία των Πολιτών προς παρέμβαση και χειραγώγηση παντός είδους εκλογικής συμπεριφοράς από το επίπεδο της Βουλής έως το επίπεδο του Λαού όπως λεπτομερώς έχει περιγραφεί ανωτέρω με οριστικούς και ενδεικτικούς, όχι περιοριστικούς τόπους και χρόνους τελέσεως τέτοιων άκρως επικινδύνων για την Χώρα και τον Λαό παραβάσεων
ΕΠΕΙΔΗ η Εσχάτη Προδοσία αποτελεί αυτόφωρο έγκλημα συνεχές που δεν απαιτεί την άδεια της Βουλής ( άρθρο 62 Σ ) για να ερευνηθεί και να διωχθεί από τα αρμόδια δικαστήρια
ΕΠΕΙΔΗ εγγράφως και υπευθύνως οι ανωτέρω εγκαλούμενοι έχουν προσυπογράψει και δηλώσει την πρόθεση μερικής ή πλήρους κατάλυσης της Εθνικής Κυριαρχίας άνευ των Συνταγματικώς επιβαλλομένων συνθηκών και όρων
ΕΠΕΙΔΗ σε κάθε περίπτωση έχουν παραβεί κανόνες και νόμους του Διεθνούς Δικαίου που ανάγονται σε εγκλήματα κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού και άρα σε επίπεδο γενοκτονίας
ΕΠΕΙΔΗ ο δόλος είναι πρόδηλος και τεκμηριωμένος με αδιάψευστα και αδιάσειστα έγγραφα και μαρτυρίες / ντοκουμέντα διεθνούς εμβέλειας
ΕΠΕΙΔΗ επιδιώκεται προσπορισμός πολλαπλών οφελών οικονομικής και εξουσιαστικής φύσεως προς τρίτα ημεδαπά και αλλοδαπά φυσικά και νομικά πρόσωπα εις βάρος της Εθνικής, Κρατικής και Λαϊκής ακεραιότητας και βιωσιμότητας και στοιχειώδους Ελευθερίας και αυτοδιάθεσης
ΖΗΤΩ
Την δίκαιη τιμωρία των ανωτέρω εγκαλουμένων καθώς και κάθε άλλου υπαιτίου / συνεργού / φυσικού και ηθικού αυτουργού που δύναται να προκύψει από την διαδικασία.
Δηλώνω παράσταση Πολιτικής Αγωγής και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου Δικαιώματος μου.
Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου
Αθήνα, 22 Μαρτίου 2011
Μάρτυρες προτείνω τους :
1. κ. Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου, ψυχοπαιδαγωγό και εκδότρια
2. κ. Δημήτρη Καζάκη, οικονομολόγο – δημοσιογράφο εφημερίδας «Ποντίκι»
3. κ. Ιωάννη Σακκά, συνταξιούχο εισαγγελέα
4. κ. Σοφία Σακοράφα, βουλευτή
5. κ. Στέλιο Κούλογλου, δημοσιογράφο
6. κ. Π. Σώκο, δημοσιογράφο
7. κ. Μαρία Χούκλη, δημοσιογράφο
8. κ. Γιάννης Αννουσάκης, αντιπρόεδρος ΔΣ ΙΝΚΑ
9. κ. Δημήτρης Χατζηδημητρίου, δημοσιογράφος «Ναυτεμπορικής»
10. κ. Γεώργιο Κασιμάτη, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου
11. κ. Άντα Αλαμάνου, συντονίστρια προγράμματος αστέγων της ΜΚΟ «Κλίμακα».
12. κ. Γ. Σφακιανάκη, πρόεδρο Κέντρου Υποδοζής και Αλληλεγγύης αστέγων
13. κ. Χρ. Παπαθεοδώρου, επιστημονικό υπεύθυνο της ερευνητικής μονάδας Παρατηρητήριο Φτώχειας, Εισοδημάτων και Κοινωνικών Ανισοτήτων
14. Δρ. Eric Toussaint, Πρόεδρο CADTM: Ελληνικής Επιτροπής Ενάντια στο Χρέος,
Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου Δικαιώματος μου
Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου
Αθήνα, 22 Μαρτίου 2011
************************************************
Ολόκληρο το κείμενο 34 σελίδων  ΕΔΩ                                                                                                   ΠΗΓΗ:vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: