ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ «ΚΟΥΠΑ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ …ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1

Μπράβο μάγκες ...μας κάνατε υπερήφανους!

Σε μια χρονιά που τα προβλήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και με τον ερασιτέχνη να βρίσκεται στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας, αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ΘΡΥΛΟΣ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Καλμαζίδη, πήγαν στην Ορεστιάδα για να αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή και να σηκώσουν την δεύτερη κούπα (είχε προηγηθεί το Σούπερ Καπ). Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αφού το πρώτο σετ πήγε στους Θεσσαλονικείς, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Ήξεραν ότι είναι ανώτεροι, ήξεραν ότι μπορούσαν να πάρουν το Κύπελλο και με μπροστάρη αυτόν τον εκπληκτικό Ντεσπάιν πήραν ΠΑΝΑΞΙΑ το 13ο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Ο Κουβανός, έκανε εκπληκτικά πράγματα και ήταν αδύνατο να τον σταματήσουν. Κάθε του καρφί και ένας πόντος. Κάθε του σέρβις μυρίζει «άσο» και ο Ντεσπάιν, μετά τον Παναθηναϊκό, πέρασε και ένα χεράκι τον Ηρακλή.

Ο Ντεσπάιν, δεν κέρδισε μόνος του τον τελικό. Απλά ήταν ο καλύτερος. Τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Φιλίποφ (που εκτός από την καλή οργάνωση του παιχνιδιού, βοήθησε και στα μπλοκ), ο Τζούριτς και οι χρυσές αλλαγές του Καλμαζίδη, Φράγκος και Παπάζογλου.

Αφήσαμε για το τέλος, τον πρωτομάστορα αυτής της επιτυχίας. Γιατί αν δεν υπάρχει προπονητής με καθαρό μυαλό, που να εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες δεν υπάρχει μέλος. Ο Γιάννης Καλμαζίδης, τα πηγαίνει εξαιρετικά ως τιμονιέρης αυτής της νεανικής ομάδας και δείχνει ικανός να οδηγήσει τον Θρύλο μας και στο νταμπλ.

Τα σετ: 21-25, 25-20, 25-21, 25-12                                                       
Picture
PicturePicture Picture ΠΗΓΗ:olympiacos-blog.blogspot.com                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: