ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Επιστρέψτε ότι αφαιρέσατε αμέσως




Η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατεία,αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο Face book:«Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Επειδή στους αυτόχθονες ιθαγενείς Νεοέλληνες κατάκλεψαν χωρίς να τους ρωτήσουν όχι μόνο τα “ασημικά” αλλά και το ίδιο τους το ¨σπίτι¨ το ¨βιός¨την ¨αξιοπρέπεια” και χωρίς υπερβολή την ίδια τους την “ζωή”, παρακαλώ όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας να στείλουν στο ιστότοπο “http://www.facebook.com/george.a.papandreou” (το facebook του κ. Πρωθυπουργού) την απαίτηση τους να τους επιστραφούν όλα τα παραπάνω που τους αφαιρέθηκαν χωρίς την έγκριση τους. Γιατί εμείς ποτέ δεν προσφερθήκαμε οικειοθελώς να παραχωρήσουμε βασικά μας δικαιώματα ενώ η κ. Κων/κάτου προσφέρθηκε οικειοθελώς να παραχωρήσει το μέγαρο Υπατεία.

Και μην φοβάστε εάν δεν έχετε βίντεο. Δεν χρειάζεται να τους δώσετε την ικανοποίηση να σας χλευάσουν με το γνωστό “η βιντεοσκόπηση αφορά προσωπικά δεδομένα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί…”
GS                                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: