ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΕΒΕΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!! ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΑΛΤΣΑ!


Διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ ..."Για να αυξηθεί η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ τις ερχόμενες εβδομάδες στην προεκλογική εκστρατεία θα συμμετάσχει και ο Γ. Παπανδρέου. Παρά τις αυξημένες διεθνείς του υποχρεώσεις ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε γειτονιές της Αθήνας και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας".
Λαμβάνοντας  υπόψιν την δήλωση  ΛΙΑΝΗ σχετικά με τις εκδηλώσεις εκφραζόμενης  κατακραυγής των πολιτών στα πολιτικά πρόσωπα αλλά και όλα τα περιστατικά κραξίματος και μπουγελώματος σε προσωπικότητες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής ,ορα ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ , ...αλλά και τέλος με ΚΛΟΥ και κερασάκι στην τούρτα της οργής ,την ΠΑΝΤΟΦΛΙΑ που έφαγε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στην ΔΕΘ, νιώθουμε την ανάγκη να αναφωνήσουμε ότι ο Πρωθυπουργός και πολιτικός απατεώνας της χώρας έχει περισσό θάρρος να ανακοινώνει την συμμετοχή του δια της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του ως σημαιοφόρος του πολιτικού αγώνα για τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Πέρα από την πλάκα γιατί περί πλάκας πρόκειται όταν το εκδοτικό συγκρότημα ΜΠΟΜΠΟΛΑ   ..ένα εκ των ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ προπαγανδιστικών συγκροτημάτων της κατοχικής κυβέρνησης....αναλαμβάνει να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ και να ανακηρύξει δια μέσω αυτής την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ της εκλογικής μάχης βάζοντας τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να ηγείται αυτής  λες και έχουμε ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Από εδώ και μόνον τα συμπεράσματα αναδύονται αβίαστα .
Το πρώτο είναι ότι το κυβερνών κόμμα έχει αντιληφθεί την επερχόμενη  εκκωφαντική εκλογική ήττα η οποία θα δώσει το μήνυμα της μη νομιμοποίησης της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Το δεύτερο είναι ότι ακόμα και η βάση του Κινήματος έχει αποστρέψει το πρόσωπο της από τις επιλογές της διακυβέρνησης Παπανδρέου και ως εκ τούτου από το ίδιο το κίνημα.
Και το τρίτο και καλύτερο είναι ότι η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ κατόπιν της έλευσης των ΚΙΝΕΖΩΝ αν και δεν έχουν την ίδια παράδοση ως συγγενείς των ΙΑΠΩΝΩΝ αλλά έχοντας κοινή καταγωγή επέλεξαν να στείλουν ως ΚΑΜΙΚΑΖΙ τον πολιτικό απατεώνα μέσα στον ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ προκειμένου να περισώσουν ότι τους έχει απομείνει και με τίμημα έστω ο αρχηγός τους να γίνει ΣΑΛΤΣΑ από τις ντομάτες που αναπόφευκτα και νομοτελειακά θα δεχθεί!!!

Εκείνο βέβαια που κάνει "κρα" στο άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ για την "αποστροφή" του εκλογικού σώματος στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας είναι η επισήμανση του αρθρογράφου..."Σε κάθε περίπτωση οι εντυπώσεις κρίνονται σε τέσσερα πράγματα: πρώτον, στον αριθμό των περιφερειών που θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ, δεύτερον, στην περιφέρεια Αττικής, τρίτον, στα αποτελέσματα στους μεγάλους δήμους και, τέταρτον, στη συμμετοχή".
Εδώ στεκόμαστε στην "συμμετοχή". !!! ΤΟ ΛΗΦΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ! !!! 

ΕΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΑΛΤΣΑ"  Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ "ΚΛΑΣΙΜΟ"
ΠΗΓΗ:tolimeri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: