ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αιδώς Αργείοι! (σχετικά με τα σχολικά βιβλία στη Β. Ήπειρο)

Στην εφημερίδα « Το Παρόν της Κυριακής» 3 Οκτωβρίου 2010 δημοσιεύτηκε η είδηση, ότι το Υπουργείο Παιδείας διά της κυρίας Δραγώνα, προτίθεται να αντικαταστήσει τα σχολικά εγχειρίδια των ελληνοπαίδων της Βορείου Ηπείρου με εκείνα που συνεγράφησαν για τους μουσουλμάνους της Θράκης, με το αιτιολογικό ότι πρόκειται περί «εθνικιστικών» βιβλίων που πρέπει να αντικατασταθούν με άλλα «διαπολιτισμικής » εμπνεύσεως.
 Εάν το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε πρόκειται περί σοβαρότατου ολισθήματος του Υπουργείου, που θα καταστήσει ομήρους του Έλληνες μαθητές της Βορείου Ηπείρου ανάμεσα στα εγχειρίδια του αλβανικού κράτους τα οποία, παραχαράσσοντας την ιστορία, καλλιεργούν τον ανθελληνισμό και τη μισαλλοδοξία και στα υπό έκδοση «ελληνικά» βιβλία, που θα αποχρωματίζουν την εθνική συνείδηση των Βορειοηπειρωτών μαθητών.
 Η κυρία Δραγώνα είναι μία μετακλητή υπάλληλος με ημερομηνία λήξεως. Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός όμως, παραμένει αμετάθετος επί αιώνες στις πατρογονικές εστίες και εκεί θα παραμείνει μέχρι την τελική νίκη, δικαιούμενος Ελληνική εκπαίδευση, χωρίς ανεπίτρεπτους συμψηφισμούς και αντεθνικούς πειραματισμούς.
  Το αίμα του Αριστοτέλη Γκούμα, που τον σκότωσαν γιατί μιλούσε ελληνικά είναι ακόμα πολύ νωπό…
  Αιδώς Αργείοι!
  ΣΦΕΒΑ                                                                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.sfeva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: