ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΝΟΜΙΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

koylogloy
Στο site που έχει φτιάξει βγαίνοντας στη ζητιανιά για λεφτά, ο εκλεκτός του Παύλου Γερουλάνου και του αλητο-ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να παρουσιάσει σαν επιβάτες λεωφορείου της ΕΛΑΣ, Χρυσαυγίτες. Διαστρέβλωσε δηλαδή την είδηση σκοπίμως για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Γεγονός που προσβάλει το ρεπορτάζ και την δεοντολογία του βρωμοσυναφιού του. O κ. Στέλιος Κούλογλου, που ο ελληνικός λαός δίνει στην κολοεκπομπή του στην ΕΡΤ 600.000 το χρόνο, αποτελεί χείριστη περίπτωση γκαιμπελικής προπαγάνδας και αλητοδημοσιογραφίας αισχίστου είδους. Από το βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα του, φαίνεται ξεκάθαρα η δημοσιογραφική προστυχιά και η προβοκάτσια στο έργο της αστυνομίας.
Η ΕΛΑΣ, έβγαλε για το θέμα ξέκαθαρη ανακοίνωση. Τα είχαν κάνει και με το δήθεν κάψιμο του Κορανίου οι φιλοπροοδευτικοί μαλάκες του διαδικτύου. Και βεβαια δεκανίκι για τον Κούλογλου το ηλίθιο και λάθρο indymedia. Όλα τα γουρούνια τελικά έχουν την ίδια μούρη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
Σχετικά με οπτικοαουστικό υλικό, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και συνοδεύεται από κείμενο περί δήθεν “συνεργασίας Αστυνομικών και μελών της Χρυσής Αυγής”, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
*
Τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 22-09-2010 αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν στο Σταθμό Λαρίσης, για λήψη μέτρων τάξης στο πλαίσιο προγραμματισμένων εκδηλώσεων, οδήγησαν μέλη της Χρυσής Αυγής σε λεωφορείο της Αστυνομίας για τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου.
*
Εντός του λεωφορείου διενεργήθηκε πλήρης αστυνομικός έλεγχος, που περιελάμβανε σωματικό έλεγχο και έλεγχο στοιχείων ταυτότητας των ατόμων. Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους έλεγχοι διενεργούνται εντός αστυνομικών λεωφορείων, προκειμένου να αποφεύγονται οι διαδικασίες αυτές σε δημόσιους χώρους.
*
Από τον αστυνομικό έλεγχο δεν προέκυψε οτιδήποτε επιβαρυντικό που να δικαιολογούσε περαιτέρω προσαγωγή των ατόμων σε Αστυνομική Υπηρεσία και συνεπώς αφέθησαν ελεύθεροι αποβιβαζόμενοι από το λεωφορείο.
*
Επιπλέον η αναφορά στη συγκεκριμένη καταχώρηση, περί άφιξης μελών της Χρυσής Αυγής στο χώρο, με λεωφορείο της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ψευδής.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΦΕΝΕ SITE ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΗΓΗ:www.adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: