ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ;

Aκολουθεί η επιστολή του αρχιραββίνου σιωνιστή και καθοδηγητή του Καρλ Μαρξ (Μαρδοχάι Κέσελ) Μπαρούχ Λεβί (αναφέρεται σε Νέα Παγκόσμια Τάξη)

Και έτσι ξεκινάει η επίμαχη παράγραφος του άρθρου στα γαλλικά:

Αυτή η θέση, έχει ήδη παρουσιαστεί αρκετές φορές στην ιστορία από μεμονωμένους ταλμουδιστές, θα πραγματοποιηθεί μια μέρα με ασυνήθιστη ακρίβεια από έναν νεο-μεσσιανικό Μπαρουχ Λεβί σε ένα γράμμα προς τον Καρλ Μαρξ. Ορίστε με ποιους όρους:

"Ο Ιουδαικός λαός ως σύνολο είναι ο ίδιος του ο Μεσσίας. Το βασίλειο του στον κόσμο θα έρθει διαμέσου της ένωσης άλλων φυλών, μέσα από την κατάργηση των συνόρων και των μοναρχιών, τα οποία είναι προπύργια εξατομίκευσης και δυσχεραίνουν την άνοδο μιας Παγκόσμιας Δημοκρατίας όπου η υπηκοότητα και τα δικαιώματα των εβραίων θα αναγνωρίζονται παντού. Σε αυτή την νέα οργάνωση της ανθρωπότητας οι υιοί του Ισραήλ, που στο παρόν είναι διασκορισμένοι σε όλο τον κόσμο, θα είναι όλοι η ίδια φυλή και της ίδιας παραδοσιακής κουλτούρας, δίχως μολαταύτα, να σχηματίζουν άλλη εθνικότητα, θα γίνουν δίχως αμφιβολία το ηγετικό στοιχείο σε όλα τα μέρη, ιδίως εάν πετύχουν να επιβάλουν πάνω στις μάζες των εργατών μια μόνιμη ηγεσία από κάποιους εβραίους. Οι κυβερνήσεις των λαών όλες περνούν με το σχηματισμό της Παγκόσμιας Δημοκρατίας δίχως κόπο στα χέρια των Ισραηλιτών για χάρη της νίκης του προλεταριάτου. H ιδιοκτησία τότε θα καταργηθεί από τους ηγεμόνες της Ιουδαικής φυλής που θα διαχειρίζονται παντού τον δημόσιο πλούτο. Τότε η υπόσχεση του Ταλμούδ θα πραγματοποιηθεί, που αναφέρει ότι όταν έρθει ο καιρός του Μεσσία, οι Εβραίοι θα έχουν στην κατοχή τους όλα τα αγαθά όλων των ανθρώπων του κόσμου."

Η επιστολή αποκαλύθφηκε για πρώτη φορά το 1888.

Δημοσιεύτηκε στο Γαλλικό περιοδικό "La Revue de Paris," Τεύχος Ιουνίου, 1928 ως τμήμα του
άρθρου: "Les Origines secrètes du Bolchevisme: Henri Heine et Karl Marx" (Οι μυστικές ρίζες του Μπολσεβικισμού, Χενρυ Χεϊν και Καρλ Μαρξ)

Ορίστε και η σελίδα του περιοδικού με την επιστολή:


Δεν υπάρχουν σχόλια: