ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το τεράστιο ατόπημα της κυρίας Παπαρήγα.

http://mychristianblood.blogspirit.com/media/02/01/1612161518.jpg                      Την συμπάθεια μας για την στάση του ΚΚΕ δεν την έχουμε κρύψει, ούτε και για την σταθερότητα των απόψεων του. Πρέπει όμως επιτέλους να τραβήξει μία κόκκινη γραμμή και να διαχωρίσει το παρόν και το μέλλον του από το άθλιο ’22. Επιτέλους, τώρα ας σταματήσουμε να μιλάμε για “ταξικό πόλεμο” στην μικρασία όταν οι σαδιστές υπάνθρωποι του τοπάλ οσμάν έσφαζαν εργάτες της Γης λόγω των θρησκευτικών ή πολιτιστικών τους πεποιθήσεων.
Ποιά ταξική συνείδηση μπορεί να εξισώσει τα ανθρωποειδή, μαθητές των Ούνων που ξεπέρασαν τους δασκάλους τους και ενέπνευσαν τον αδόλφο, με τα αθώα θύματα τους, έστω και αν είχαν πέντε φράγκα παραπάνω;
Το αν ηταν σωστή ή λάθος η μικρασιατική εκστρατεία, ρωτήστε τα εκατομύρια Ποντίων και Αρμενίων που είχαν εξοντωθεί προηγουμένως, αλλά και τις εκατοντάδες χιλιάδες που σφάχτηκαν μετά την αποχώρηση του Ελληνικού στρατού.
Επιτέλους κυρία Παπαρήγα, δεν έχετε κανέναν λόγο να απολογείστε για ένα μάτσο ανεγκέφαλα όντα που έφτασαν στο σημείο να στολιστούν και να παρουσιαστούν στον πασά ως “ταξικοί προδότες” την ώρα που η Σμύρνη καιγόταν.
Δεν έχετε κανέναν λόγο να διαδίδετε ανακρίβειες τύπου:  Το νεαρό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, στα πρώτα του βήματα, κατήγγειλε αυτήν την στρατηγική σαν επιθετική, ιμπεριαλιστική, τυχοδιωκτική και μάλιστα τεκμηριώσαμε τη θέση μας αυτή συγκεκριμένα. Πρώτα, πρώτα ο ελληνικός πληθυσμός της Σμύρνης δεν ήταν πλειοψηφία, δεν έμπαινε ζήτημα αυτοδιάθεσης. Είμαστε αντίθετοι με την αλλαγή των συνόρων. Επομένως, είμαστε και αντίθετοι με την εκστρατεία αυτή, την ιμπεριαλιστική, την κατακτητική.
Μα τι εγκληματική παραπληροφόρηση είναι αυτή; Διαβάστε εδώ για τον πληθυσμό της Σμύρνης τότε, μετά μάλιστα από ΔΥΟ εθνοκαθάρσεις που είχαν προηγηθεί, χώρια την μακραίωνη κατοχή. Αλλά και μειοψηφία να ήταν, με αυτή σας την ατάκα, δικαιώνετε τους Τούρκους δολοφόνους στις θέσεις τους για το Κυπριακό, την Ίμβρο, την Τένεδο ΣΗΜΕΡΑ. Δηλαδή, ας εγκαταλείψουμε την Βόρεια Κύπρο, αφού πλέον δεν υπάρχουν Έλληνες εκεί… είναι μειοψηφία!
Η ιστορία κυρία Παπαρήγα είναι αμείλικτη και αλίμονο σε αυτόν που την βιάζει για να υπερασπίσει την ταμπέλα του.
ΟΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΛΕΣ.
Το γιατί; Ας μην δώσουμε την δική μας εξήγηση. Ας δούμε την εξήγηση του προοδευτικού, εχθρού του κατεστημένου, Δαρβίνου: “Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!”
Διαβάστε όλη την ομιλία της κυρίας Παπαρήγα εδώ. Έχει πολλά εκνευριστικά στοιχεία που δεν θέλουμε να σχολιάσουμε. Συγχιστήκαμε αρκετά.                                                                                      ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: