ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ; Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ή Ο ΚΑΜΙΝΗΣ;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ! 

Αντιγράφουμε και μεταφέρουμε την είδηση όχι από κανένα εθνικιστικό ιστότοπο που βλέπει με καλό μάτι την Χρυσή Αυγή, αλλά από ένα αυτοδιοικητικό μπλόγκ κι αυτό έχει μεγαλύερη επικοινωνιακή αξία: 


Σας είχαμε ενημερώσει πως χίλιοι Χρυσαυγίτες θα πάνε να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων μιας που ο αρχηγός τους Νίκος Μιχαλολιάκος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος…


Από χθες που το πληροφορήθηκε ο Καμίνης ήταν σε πανικό…


Παραλίγο να του φορέσουν μπεμπιλινο….


Έτσι σκέφτηκε να κάνει ένα δημοκρατικό πραξικόπημα και πριν λίγο εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρει….


Αύριο (Τετάρτη 29/12) στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.


Διευκρινίζεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημέρωσαν για ένα μικρό πρόβλημα στατικότητας στις αίθουσες της τελετής σε συνδυασμό με τον σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό των νέων αιρετών στελεχών που θα ορκιστούν αύριο. Για τον λόγο αυτό η είσοδος στο δημαρχείο για την τελετή θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις.


Δηλαδή κατά παράβαση παντός νόμων ο δημοκράτης δήμαρχος Αθηναίων απαγορεύει στους δημότες να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία….


Τελικά ποιος είναι φασίστας; Ο Μιχαλολιάκος η ο Καμίνης;

http://dimotikosafari.blogspot.com                                ΠΗΓΗ:www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: