ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΥΛΕΣ


Η σκύλα λογίζεται ως το πιο πιστό ζώο, για τον άνθρωπο [όχι όμως και για τον σκύλο...]
Αναφέρονται περιπτώσεις σκύλων, που μείνανε νηστικές επί ημέρες,θρηνώντας τον θάνατο του αφεντικού τους. 

Εξαιτίας αυτής της βαθιάς και τυφλής πίστης της σκύλας, προς το χέρι που την ταϊζει, δικαιούμεθα να ονοματίσουμε τιμητικώς και μεταφορικώς: "σκύλα", μια γυναίκα, που υπηρετεί πιστά τα αφεντικά της..

Παραδείγματος χάριν η κυρία της φωτογραφίας, από πάνου...
Προτού να μπει στην υπηρεσία του μνημονιακού καθεστώτος, κυκλοφορούσε αδέσποτη στα κανάλια, αλυχτώντας κατά των αδικιών που προκαλούσε στους δυστυχείς ελληνόφωνους, το μνημόνιον.
Μετά που την περιμάζεψαν οι μνημονιακοί φιλόζωοι και της έδωκαν να φάει ωμό κρέας από τους χιλιάδες αυτόχειρες/θύματα της πολιτικής τους, έγινε η πιο άγρια φύλακας των συμφερόντων τους.
Πιο αιμοβόρα ακόμα και από το τον άλλο σκύλο, τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη...

Προσφάτως, η εικονιζόμενη ανωτέρω σκύλα, εκδήλωσε για άλλη μια φορά την πίστη της στα αφεντικά της, διαφορίζοντας σαφώς τους τσγγάνους από το ανθρώπινο είδος.
Συγκεκριμένα, βγήκε και δήλωσε σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό για σκύλες, ότι: "δίπλα στους Ρομά του Χαλανδρίου μένουν και άνθρωποι!"
Εννοώντας προφανώς, ότι το γυφταριό των βορείων προαστείων, πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί σε τόπο όπου δεν διαμένουν άνθρωποι, όπως φερειπείν τα Μέγαρα [ή άλλα δυτικά προάστεια!]

Σημειώνω εδώ, με πάσαν επιφύλαξιν, το ότι η κυρία σκύλα είναι μία από αυτές που καραψηφίσανε τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος μας υποχρεώνει όλους εμάς τους υπόλοιπους, να αποκαλούμε τους τσιγγάνους "ρομα", αντί για τσιγγάνους ή γύφτους ή τουρκόγυφτους ή αθίγγανους.
Κι όμως, ο χαρακτηρισμός "ρομά" [που στη γλώσσα των αθίγγανων σημαίνει άνθρωπος ή άντρας ή σύζυγος] στερεί από αυτόν τον αρχαίο νομαδικό λαό το δικαίωμα να προσδιορίζεται μέσα από την ιστορία του, που σε όλη την Ευρώπη σημαδεύεται από λέξεις παράγωγα του "άθικτος" ή του Αιγύπτιος [π.χ. gidanes, gypsies κ.ο.κ.]
Για να μην πω ότι με τον χαρακτηρισμό "γύφτος" [εκ του "Αιγύπτιος"] έχουν γραφτεί ωραιότατα κείμενα ή τραγούδια για τους τσιγγάνους, από ανθρώπους που θαύμαζαν την γύφτικη ζωή.
Τρανό παράδειγμα, ο δωδεκάλογος του γύφτου του Κωστή Παλαμά.

Ε λοιπόν, η κυρία σκύλα του πολυπολιτισμικού καθεστώτος θεωρεί τον Κωστή Παλαμά ρατσιστή [και θα τον τιμωρούσε, αν είχε την ατυχία να ζει σημερα] αλλά δεν θεωρεί τους "ρομά" της ανθρώπους!
Τι να πει κανείς?
Σκύλες!

Α, και κάτι ακόμα...
Οι πολύ κακές γλώσσες, που φυσικά δεν υιοθετώ τις σπερμολογίες τους] λέγουν ότι στο προσωπικό της μπλογκ, που δεν διαβάζει κανένας, αφθονούν οι διαφημίσεις από κρατικοδίαιτους οργανισμούς.
Φαίνεται ότι όσο πιο δυνατά γαβγίζει μια σκύλα, τόσο πιο καλής ποιότητας ελληνική σάρκα, την ταϊζουν τα αφεντικά της [από τα κομμάτια των μνημονιοκατεστραμμένων ελληνόφωνων]



Ο προσεκτικός παρατηρητής μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι το χαμόγελο μιας σκύλας βγαίνει βεβιασμένο και σφιχτό..
Κι αυτό φυσικά, προκειμένου για μια φύλακα σκύλα, είναι απαραίτητο, διότι πρέπει να αποτρέπει τους επίδοξους κλέφτες να εισέρχονται στον χώρο που φυλάσσει.
Αρα δεν μπορεί να τους ενθαρρύνει με αβίαστα και ειλικρινή χαμόγελα...

Όταν όμως μια πιστή σκύλα της αριστεράς χαμογελάει σαν κόμπρα, τότε δημιουργούνται ανησυχίες...

Υποτίθεται ότι η αριστερά είναι προορισμένη να πάρει την εξουσία για να ανασάνει ο κοσμάκης.
Αυτό βεβαίως το ξέρει ο κοσμάκης, δεν είναι όμως βέβαιο ότι το ξέρει και η αριστερά.
Και για να έρθουμε στη συγκεκριμένη σκύλα, έχει πράγματι αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας τη βαθιά πίστη της, στις ιδέες της αριστεράς εργαζόμενη στο υπουργείο του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου και συντρώγοντας όλως τυχείως με μεγαλοπαράγοντες του αμαρτωλού ελληνικού ποδοσφαίρου και της εγχώριας οικονομικοκοινωνικής ελίτ.
Συνεπώς μπορεί να είναι κανείς βέβαιος ότι θα συνεχίσει να γαβγίζει υπερ των δικαιωμάτων των "εργαζομένων", όταν θα βρεθεί μαζί με την υπόλοιπη αγέλη στην εξουσία, ωστόσο δεν είναι διόλου βέβαιο τι εννοεί όταν μιλάει για εργαζόμενους [όπως δεν είναι διόλου βέβαιο ότι οι γκριμάτσες που κάμει μπροστα στον τηλεοπτικό φακό είναι χαμόγελα ή υποσχέσεις θανάτου...]

Διότι το πιθανότερο είναι ότι μιλώντας για εργαζόμενους, η κυρία σκύλα εννοεί τον κομματικό στρατό της σκυλίσιας αριστεράς, που ιστορικά συνηθίζει να εξαργυρώνει την πίστη του με διορισμούς στο δημόσιο.
Όσον αφορά τον ιδιωτικό τομέα, επίσης δεν είναι διόλου βέβαιο ότι εννοεί τους ελληνόφωνους εργαζόμενους, που θα την ψηφίσουν για να τους κάμει τον μισθό 751 ευρά.
Πιο πιθανό το βρίσκω να εννοεί τους αλβανοκογκολέζους εργαζόμενους, για τους οποίους η εν λόγω πιστή σκύλα της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης, θα φροντίσει ώστε να ξεπεράσουν τα 5.000.000 μέσα σε μία εβδομάδα, από τη λαμπρή ημέρα που το σκυλολόι της θα αρπάξει την εξουσία...       

Όχι δηλαδή ότι και με τα άλλα σκυλιά του καθεστώτος θα μπουν εδώ μέσα λιγότεροι "παράτυποι" μετανάστες, ωστόσο το σκυλολόι της αριστεράς έχει αποδείξει ότι εξυπηρετεί με τον καλύτερο τροπο τις προσταγές των αφεντικών του [αυτωνών στους οποίους επενδύει ας πούμε ο κ. Μηλιός]
Βάσει λοιπόν της παλαιάς αρχής ότι κανένα αντίγραφο δεν μπορεί να συναγωνιστεί το πρωτοτυπο   το βρίσκω πολύ φυσικό, οι ρεπροντουκσιόν πολυπολιτιμσικοί, τύπου Ντινόπουλου και Αδωνι Γεωργιαδη, να μην τα καταφέρουν να αντικαταστήσουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό με αφροασιατικές μάζες, όπως θα το πετύχει σε χρονο ρεκόρ μια κυβέρνηση της αριστεράς [και μάλιστα σε συνεργασια με τα ποτάμια του κ.Μπομπολα...]  


Αν δεν ήταν τηλεοπτική σταρ,θα ήταν μια πολύ επιτυχημένη κομμώτρια.
Αν ήταν φαγητό, θα ήταν διπλό πιτόγυρο με μπόλικο τζατζίκι.
Αν δεν ήταν δημόσια φίρμα, θα ήταν η μυστική συμμαχία μεταξύ του κίτς και της καρακατσουλιού.
Κι αν τη γυρίζανε σε όπερα,θα ήταν η μαντάμ Παντοφλάϊ  

Ωστόσο η εικονιζόμενη κυρία, έχει τάξει στον εαυτό της να φυλάει τις καθεστωτικές θερμοπύλες, έως τηλεοπτικού της θανάτου.
Συνεπώς, αν δεν ήταν όλα αυτά που το καθεστώς την έχει προγραμματίσει να είναι, θα ήταν μια εξαιρετικά πιστή σκύλα...

Προσφάτως έκλεψε την παράσταση, όταν σε συνέντευξη που πήρε από τον κ.Τζήμερο, άρχισε να ξαφνικά να τον γαυγίζει, επειδή ο άνθρωπος μίλησε για δήμευση περιουσίας εξαιτίας του γνωστού μας ΕΝΦΙΑ.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ η κυρία σκύλα του πέταξε κατάμουτρα, ότι θα έπρεπε να κατασχεθούν τα σπίτια όσων δεν πλήρωσαν ΕΝΦΙΑ και να δοθούν στους Γερμανούς, για να ξεχρεώσουμε!

Δηλαδή μιλάμε, η γυναίκα όχι απλά γαυγίζει αλλά δαγκώνει κιόλας!

Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς δεν φταίει σε τίποτα αν ο πάσα ένας [ή η πάσα μία] από το σκυλολόι των αρπαχτικών του, δαγκώνει πιο άγρια από όσο ενδεχομένως θα το ήθελαν τα αφεντικά του.
Θυμηθείτε τον κ. Αδωνι Γεωργιαδη, που δημιουργησε ολόκληρο θέμα, λέγοντας ότι θα πάρει τα λεφτά του από την τράπεζα, αν τυχόν βγει η αριστερά στην εξουσία.
Προφανώς ο κ. Γεωργιάδης λόγω υπερβάλλοντος ζήλου, ξεπέρασε τα όρια αλυχτίσματος και ξεσήκωσε με τα γαβγίσματα του, ολόκληρη τη γειτονιά.
Κάπως έτσι και η πιστή σκύλα του καθεστώτος, που άφησε άφωνο ακόμα και τον νεοφιλελεύθερο κ. Τζήμερο, μιλωντας για τους δυστυχείς αστέγους του ΕΝΦΙΑ, σαν να ήσαν σκουλήκια...


Το βασικό προσόν μιας πιστής σκύλας, είναι να αποδεικνύει την πίστη της στο αφεντικό της, σε καθημερινή βάση και με πάσαν αφορμή.

Τα καθημερινά δελτία ειδήσεων των καθεστωτικών καναλιών πρέπει να είναι μια πραγματική δοκιμασία για το σκυλολόι των λεγόμενων "δημοσιογράφων", που από απλά παπαγαλάκια πρέπει να μεταμορφωθούν σε μαντρόσκυλα.
Ελάχιστοι υγιείς άνθρωποι θα άντεχαν να ξεστομίζουν από το πρωί ίσαμε το βράδυ τόσο χοντρά ψέμματα και τόσες παρανοϊκές αρλούμπες, που προσβάλλουν και τη δική τους νοημοσύνη αλλά και τη νοημοσύνη όσων τους ακούνε.
Φρονώ ότι το μόνο που σώζει τις πιστές σκύλες του καθεστώτος;,για να μην καταλήξουν στα ναρκωτικά, εξαιτίας του καθημερινού βιασμού της αλήθειας, είναι η ανακουφιστική βεβαιότητα, ότι έτσι κι αλλιώς απευθύνονται σε κάφρους.

Κι είναι γεγονός ότι αν ένας άνθρωπος ανοίγει την τηλεόραση του για να ακούσει "ειδήσεις" από την εικονιζόμενη κυρία ή από άλλες, εξίσου πιστές σκύλες του καθεστώτος, θα πρέπει ή να πάσχει από σύνδρομο Ντάουν ή ο εγκέφαλος του να έχει βλαφτεί ανεπανόρθωτα, από αδιάκοπο τηλεοπτικό αυνανισμό [ο οποίος ως γνωστόν λειτουργεί εθιστικά]

Όσο χαμηλό όμως και αν είναι το επίπεδο του πόπολου στο οποίο απευθύνονται τα γαβγίσματα της όποιας κυρίας τηλεσκύλας, δεν το θεωρώ καθόλου εύκολο να πείθει σε καθημερινή βάση τιον εαυτό της, ώστε να λέει τόσο χοντρές μαλακίες σαν αυτές που λέει.
Γιατί, εξόν από το ότι η θηριώδης προπαγάνδα που ξαμολάνε στους αποχαυνωμένους ηλίθιους μπορεί να σκοτώσει ακόμα και πολιτικό βούβαλο, τίθεται και το ζήτημα της διχασμένης προσωπικότητας.
Όταν για παράδειγμα μια πιστή σκύλα της λεγόμενης δημοσιογραφίας, απευθύνει τα προκατασκευασμένα ερωτήματα της στους κέρβερους των "δελτίων των οχτώ" , σαν τον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου ας πούμε, γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Και το γνωρίζει επειδή η ίδια είναι βαθιά χωμενη στην εξουσία ως τις τρίχες της ξανθιάς κεφαλής της.

Τα αφεντικά της όμως την ταϊζουν για να λεει ψεμματα. Συνεπώς μια πιστή σκύλα του καθεστώτος οφείλει σε καθημερινή βάση να αναβιώνει τον διχασμό του δρος Τζέκυλ και του Μίστερ Χάυντ.
Από τη μια να ακούει τις εκμυστηρεύσεις των πάσης φύσεως πληροφοριοδοτών της και των παρατρεχάμενων της εξουσίας [οι οποίες μπορεί να την κάμουν να θέλει να ξεράσει] κι από την άλλη να παραμυθιάζει το πόπολο, με τα προκατασκευασμένα δελτία που της δίνουν να εκφωνεί.
Είναι δηλαδη σαν μια αληθινή σκύλα,που βλέπει το αφεντικό της να σφίγγει το σχοινί γύρω από το λαιμό ενός ανθρωπάκου και αυτή πρέπει να χυμήξει στον κρεμασμένο για να τον δαγκώσει κιόλας...
Δεν είναι εύκολο.
Ή τουλάχιστον δεν είναι εύκολο για ανθρώπους που μπορεί ακόμα να διαθέτουν κάτι τις ελάχιστο, σαν ίχνος συνείδησης.

Φαίνεται όμως ότι πιο πολύ συνείδηση μπορεί να έχει μια σκυλα [που καμιά φορά γυρνάει και δαγκώνει τα αφεντικά της], παρά το είδος του "ανθρώπου" που εκπροσωπούν οι κυρίες σκυλες της καθεστωτικής προπαγάνδας.
Κι όχι τίποτε άλλο...\
Αλλά θα πρεπει να εξαναγκάζουν τον εαυτό τους κάθε ημέρα,κάθε ώρα,κάθε στιγμή, να ξεχνούν τις χιλιάδες ανθρώπων που τίναξαν τα μυαλά τους στο αέρα, για να μασάνε αυτές τα κόκαλα που τους ρίχνουν οι αφεντάδες του κόσμου τούτου.
Αλλά θα μου πεις, τι σου φταίνε οι κακόμοιρες οι σκύλες, και της βρίζεις έτσι χοντρα...   

Ζητώ λοιπόν δημοσίως συγνώμη από τις σκύλες, που τις υποβίβασα τόσο,συγκρίνοντας τες με το ανθρώπινο σκυλολόι του καθεστώτος...  
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: