ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος έκανε έκκληση –μέσω επιστολής του- προς τον mister Tsipra να μην συναινέσει σε τυχόν αίτημα της αρβυλοχουντάρας του Μνημονίου, να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας χουντικές μεθοδεύσεις.

Συμπέρασμα 1ον: Άρα υπάρχει θέμα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με τη συναίνεση των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Συζητιέται. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει το πράμα, αλλά συζητιέται…

Πάμε παρακάτω. Για την επιστολή αυτή του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε επισήμως το ΚΚΕ, με δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ένας ΣΥΡΙΖΑίος για τη Χρυσή Αυγή», της επίσημης ιστοσελίδας του. Στο δημοσίευμα καυτηριάζεται η στάση του βουλευτού Μητρόπουλου:

«Ώστε η Χρυσή Αυγή πολεμά το σύστημα λοιπόν ε; Και δεν είναι κλασικό ναζιστικό κόμμα ε; Πού το πάει; Ό,τι λέει η Χρυσή Αυγή για τον εαυτό της επαναλαμβάνει. Περίεργες απόψεις ενός πρώην ΠΑΣΟΚου και νυν «αριστερού»; Είναι μια πτυχή που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί, αναζητώντας ερμηνεία αυτής της στάσης. Αλλά εδώ πρόκειται για ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος της σοσιαλδημοκρατίας, άρα πρόκειται για συνειδητή πολιτική εκτίμηση που δίνει όχι απλά στήριξη, αλλά αέρα στα πανιά της δράσης της Χρυσής Αυγής».

Συμπέρασμα 2ο: Το ΚΚΕ θα ψηφίσει υπέρ της απαγόρευσης.

Όμως, κανονικά το ΚΚΕ θα έπρεπε να τρέμει στο ενδεχόμενο να αρχίσουν να τίθενται εκτός νόμου κόμματα, με το αιτιολογικό των «προπαρασκευαστικών πράξεων για την κατάλυση του πολιτεύματος», του «μη σεβασμού στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας» κ.λπ. Γιατί εμπίπτει κι αυτό στις συγκεκριμένες κατηγορίες, και μάλιστα, χωρίς να μπουν στον κόπο οι αρχές να ανακαλύπτουν ψεύτικα καταστατικά κ.τ.λ. Το πρόγραμμα και το καταστατικό του ΚΚΕ, που εγκρίθηκαν στο περυσινό συνέδριό του φτάνουν, δε χρειάζονται άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Όμως, το ΚΚΕ όχι μόνο δεν τρέμει, αλλά σκοπεύει να συναινέσει κιόλας στην απαγόρευση! Γιατί άραγε;

Συμπέρασμα 3ον: Το ΚΚΕ είναι αναπόσπαστο μέλος και μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: