ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ


Όραμα και εφιάλτης - του Χρήστου Χαρίτου
του Χρήστου Χαρίτου

«Για άλλους είμαι όραμα και για άλλους εφιάλτης»! Αυτό απήντησε ο μάγος Merlin στο ερώτημα του Βασιλιά Αρθούρου «τι είσαι», στην επική ταινία Excalibur. Εδώ και μήνες εξυφαίνεται μία πρωτοφανής προσπάθεια δαιμονοποιήσεως του εθνικισμού. Μία ανίερη συμπαιγνία της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας, με τις ευλογίες της τετάρτης εξουσίας και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του γνωστού διεθνούς λόμπι, προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι το τρίτο πολιτικό κόμμα της Ελλάδος είναι «εγκληματική οργάνωση», ότι αποτελεί «εφιάλτη» και απειλή για την δημοκρατία!

Πολλά ανάλογα πυροτεχνήματα έσκασαν στον ουρανό, από την αντιτρομοκρατική που αναζητά τα «κρυμμένα οπλοστάσια» σε βουστάσια και στάνες και το ΣΔΟΕ που ψάχνει εναγωνίως τα «μαύρα ταμεία». Την ώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες κάνουν πάρτι στην Ελλάδα και οι μίζες στα κατάμαυρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τρέχουν στα πεζοδρόμια.

Τον τελευταίο καιρό δε, εμφανίζονται στον τύπο και στα παραπολιτικά νέα κάποια απίστευτα σενάρια. Αυτά τα σενάρια ομιλούν για απαγόρευση της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές και για αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων σε ηγετικά στελέχη της! Το καθεστωτικό «Βήμα» έγραψε στις 29 Δεκεμβρίου, ότι «ο βασικός εισηγητής για αυτό είναι ο Μάκης Βορίδης»! Εντάξει, είπαμε ότι στα πλαίσια της «εξελίξεώς τους», όσοι πρώην εθνικιστές προσηλυτίσθηκαν στην ΝΔ πρέπει να δίνουν συνεχώς διαπιστευτήρια. Άντε να το «καταλάβω».

Αλλά εδώ κάνετε ότι βάζει ο ανθρώπινος νους, λαμβάνετε κατασταλτικά μέτρα, αντάξια μόνο ενός μπολσεβικικού καθεστώτος. Βαπτίσατε «εγκληματική οργάνωση» το τρίτο κόμμα της Ελλάδος. Φυλακίσατε, επαναστατικώ δικαίω, τον αρχηγό και 2 βουλευτές της. Ετοιμάζεστε να ασκήσετε διώξεις σε όλους τους βουλευτές της. Δολοφονήσατε 2 νέους εθνικιστές, με το διάχυτο κλίμα ιδεολογικής τρομοκρατίας που δημιουργήσατε. Καταργήσατε παρανόμως την κρατική της επιχορήγηση. Βάλατε όλο τον τύπο να υβρίζει νυχθημερόν, άνευ αντιλόγου.

Και τώρα, επειδή όλα αυτά απέτυχαν και οι ρημαδοέλληνες δεν επιστρέφουν στα πορνεία σας, θα απαγορεύσετε την συμμετοχή των αντιπάλων σας στις εκλογές; Και αυτό το project το τρέχει ο Μάκης Βορίδης, ο συναγωνιστής του Giorgio Almirante και του Jean Marie Le Pen; Η ζωή ξεπερνά κάθε φαντασία και τα λόγια χάνουν κάθε νόημα.

Αυτό το σενάριο όμως τρέχει με την σύμφωνη γνώμη της κυβερνήσεως, ο κ. Σαμαράς προήχθη ήδη σε «πλοηγό της Ιερουσαλήμ», της Βουλής, του ΣΥΡΙΖΑ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και της «ανεξάρτητης» δικαστικής εξουσίας. Δεν ξέρω ποιος νοσηρός εγκέφαλος στην ΝΔ και στην κυβέρνηση εξυφαίνει τέτοια σενάρια, αλλά οφείλει να γνωρίζει ότι με αυτό τον τρόπο ανοίγει τις πύλες της κολάσεως.

Διότι καταλύεται με τον πλέον βάναυσο και προκλητικό τρόπο η αντιπροσωπευτικότητα της δημοκρατίας μας και το κράτος δικαίου. Αν προχωρήσει η κυβέρνηση σε τέτοια αντισυνταγματικά μέτρα, τότε στην πράξη, χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα 1.000.000 Έλληνες, που προτίθονται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Αυτό είναι ένα πρωτοφανές πολιτικό apartheid. Να θυμίσω, ότι ακόμη και μετά τον συμμοριτοπόλεμο, όταν το ΚΚΕ είχε κατασφάξει τους Έλληνες και προδώσει την πατρίδα, οι αριστεροί ψήφιζαν τα κόμματά τους κανονικά. Για αυτό και έκαναν την ΕΔΑ αξιωματική αντιπολίτευση το 1958.

Και τώρα μάς λένε ότι θα απαγορεύσουν την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές; Αυτό πλέον δεν είναι υπόθεση του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής. Αφορά το σύνολο του Ελληνικού λαού. Πως γίνεται να πάνε 1.000.000 Έλληνες την ημέρα των εκλογών στα εκλογικά τους τμήματα και να μην τους δώσουν το ψηφοδέλτιο που έχουν επιλέξει να ψηφίσουν; Τέτοια καλπονοθεία δεν γινόταν ούτε στην σταλινική ΕΣΣΔ, όπου το όλο σύστημα ήταν μία παρωδία.

Και να μην ξεχνούν τα κόμματα του «αντισυνταγματικού τόξου» το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος: «O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας διώκεται. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο».

Είχα γράψει πριν λίγο καιρό, ότι αν δεν βρεθούν έντιμοι πολιτικοί και δικαστές να επαναφέρουν την νομιμότητα στην πολιτική ζωή της χώρας, τότε μόνο ο λαός με την ψήφο του μπορεί. Τον προσεχή Μάιο έχουμε ευρωεκλογές και εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αν δεν προκύψουν και βουλευτικές. Θα πρέπει να εκλεγούν όσοι περισσότεροι μπορούμε εθνικιστές ευρωβουλευτές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μακάρι και δήμαρχοι. Θα πρέπει να φέρουμε την εθνικιστική φωνή αντιστάσεως σε κάθε δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο της Ελλάδος.

Ταυτοχρόνως, να στείλουμε στο Στρασβούργο εθνικιστές ευρωβουλευτές, τώρα που τα Ευρωπαϊκά εθνικιστικά Κινήματα ετοιμάζονται να κάνουν απόβαση στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ευρώπη των Εθνών γίνεται πραγματικότητα και οι Έλληνες εθνικιστές θα είναι παρόντες. Να θέσουμε στο ευρωκοινοβούλιο και στο Συμβούλιο της Ευρώπης ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι και μάλιστα βουλευτές.

«Ο αληθινός πολιτικός δεν σταματάει την ιστορία, συνεργάζεται μαζί της», έγραφε ο Νίκος Καζαντζάκης στην «Ισπανία». Οι διαχειριστές των βοθρολυμμάτων της Μεταπολιτεύσεως όμως αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι η Ιστορία άλλαξε το ρου της.
 Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω και δεν μπορεί κανένας πλέον να αντιστρέψει την ορμή του.
 Για το πολιτικό κατεστημένο και τους εντολοδότες του θα είμαστε πάντοτε εφιάλτης. 
Θα γίνουμε όμως όραμα για το έθνος και τον λαό μας. 
Τον Μάιο με τον αγώνα, την θέληση και την ψήφο μας θα δώσουμε πρόσωπο σε αυτό το όραμα.
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 11ης Ιανουαρίου 2013 στην εφημερίδα «Εμπρός».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: