ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.

ÁÕÔÏÊÔÏÍÉÁ ÃÁËËÏÕ  ÁÌÐÅËÏÊÇÐÏÉΆγριο έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται επί της οδού Γερανίου στην Ομόνοια, όταν μία υπάλληλος πήγε στο μαγαζί για να ζητήσει από το αφεντικό τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε.Για λίγα μόνο χρήματα ο ιδιοκτήτης έγινε δολοφόνος!

Πιο συγκεκριμένα όταν η υπάλληλος έφτασε στο μαγαζί και ζήτησε τα χρήματά της, ο 43χρονος υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, ειδοποίησε τον 39χρονο ιδιοκτήτη για τη γυναίκα που ζητούσε τα δεδουλευμένα προκειμένου να μεταβεί στο κατάστημα και να λύσει τη διαφορά.

Όταν ο ιδιοκτήτης έφτασε ξεκίνησε άγριος καυγάς. Ο 39χρονος λογομάχησε με τον έναν από τους δύο φίλους της γυναίκας και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει. Όταν ο 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,  ήταν ήδη αργά αφού είχε χάσει τη ζωή του από τα χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο, αλλά και στον 43χρονο υπάλληλο του καταστήματος.

Διαβάστε και το σχετικό δελτίου τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 28χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε την 19-11-2013 μέσα σε εστιατόριο στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας

Συνελήφθησαν οι δύο (2) ημεδαποί δράστες

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 28χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το απόγευμα της 19-11-2013 μέσα σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας.

Δράστες είναι δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 και 43 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί με δύο (2) φιλικά του πρόσωπα, έναν ημεδαπό και μία ημεδαπή, μετέβησαν το απόγευμα της 19-11-2013 σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου, στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας, προκειμένου η ημεδαπή να παραλάβει χρήματα, που της οφείλονταν από την απασχόλησή της, σε προγενέστερο χρόνο στο ανωτέρω κατάστημα. Όταν ενημερώθηκε ο 43χρονος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του καταστήματος, για την παρουσία και την απαίτηση των οφειλομένων χρημάτων από την ημεδαπή, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 39χρονο να μεταβεί στο εστιατόριο. Μόλις αυτός έφτασε στο κατάστημα, άρχισε να λογομαχεί με το θύμα και αρχικά τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι με γροθιές. Όταν το θύμα έπεσε στο πάτωμα συνέχισε να τον χτυπά, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και κλωτσιές.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, συνεπεία βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 39χρονο δράστη, ενώ ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος συνελήφθη αργότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: