ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τὸ αἰδοῖον γίνεται γήπεδον!!!

Τὸ αἰδοῖον γίνεται γήπεδον!!!

Δὲν τὸ λέω ἐγώ…
Οἱ εἰκόνες τὸ ἀποκαλύπτουν!!!
Καί ποῦ παρακαλῶ; Στὸ Κατᾶρ… Ἐκεῖ ποὺ τὸ αἰδοῖον παραμένει στὰ ἀπαγορευμένα θέματα καὶ ὅσοι ἐνασχολοῦνται δημοσίως μαζύ του ἁπλῶς …ἀποκεφαλίζονται!!!
Ἔ ῥὲ γλέντια… 
Ἀλήθεια, πῶς στά κομμάτια μία χώρα πού ἀσπάζεται τόν ἰσλαμισμό προωθεῖ τά ἀθλητικά ἔργα, τά ὁποῖα ὅμως κατά βάσιν εἶναι κατά κάθε θρησκείας; Διότι ἁθλητισμὸς καὶ θρησκειολαγνεία δὲν κολλοῦν… Δὲν ταιριάζουν… Αὐτὰ τὰ «παντρέματα» εἶναι τραβηγμένα ἀπὸ τὰ μαλλιὰ καὶ δὲν στέκουν… Ἤ θὰ εἶσαι λάτρης τοῦ ἀθλητισμοῦ, τοῦ κάλλους καὶ τῆς σωματικῆς ῥώμης, ἀπέχοντας οὐσιαστικῶς ἀπὸ κάθε θρησκευτικὸ φανατισμὸ ἤ δὲν θὰ εἶσαι καὶ θὰ ἔχῃς σχέσεις μὲ ὅλους τοὺς φανατικοὺς καὶ τοὺς φασίστες  τοῦ πλανήτου. 
Μέ τόσες κελεμπίες δέν νομίζετε πώς παραφορτώσαμε μέ ὑποκρισία καί πλᾶνες;

Έγινε ήδη αντικείμενο σκληρής κριτικής

To νέο γήπεδο του Κατάρ που μοιάζει με… γυναικείο κόλπο! 


Οι πρώτες φωτογραφίες από την ανέγερση του νέου γηπέδου που θα φιλοξενήσει αγώνες για το Μουντιάλ του 2022 είναι… αποκαλυπτικές



Η αποκάλυψη του σχεδίου για το πρώτο στάδιο που θα φιλοξενήσει αγώνες στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 προκάλεσε συζητήσεις και έγινε ακόμη κι αντικείμενο χλευασμού. Οι λόγοι… προφανείς.

Το γήπεδο της Αλ Βάκρα είναι το πρώτο γήπεδο που θα ξεκινήσει να χτίζεται για το Μουντιάλ του 2022. Θα έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων (αντί για 45.000 που αρχικά είχε ανακοινωθεί) και το σχέδιό του είναι εμπνευσμένο από το “dhow”, ένα παραδοσιακό καραβάκι που χρησιμοποιούν στο Κατάρ στην κατάδυση μαργαριταριών.

Μάλιστα ήδη έχει γίνει αντικείμενο σκληρής κριτικής από αρκετό κόσμο και είναι άγνωστο αν αυτό θα οδηγήσει σε τροποποίηση των πλάνων. Άλλωστε μέχρι τη διοργάνωση απομένουν άλλα οκτώ χρόνια.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα ‘BuzzFeed’ παρουσιάζει το βίντεο με το σχέδιο του γηπέδου, σημειώνοντας ότι μοιάζει με… γυναικείο κόλπο! “Δεν έχει γίνει σαφές κατά πόσο και τα υπόλοιπα γήπεδα του Μουντιάλ θα μοιάζουν με απόκρυφα σημεία των γυναικών”, καταλήγει το ειρωνικό σχόλιο του αρθρογράφου.



Ἐκεῖ δέν εἶναι πού σκέπασαν τά Ἑλληνικά ἀγάλματα γιά νά μήν φαίνεται τό κάλλος τῆς γύμνιας τους; Καί τώρα θέλουν γήπεδα καί ποδόσφαιρα; Ποιόν ἐπεξεργάζονται; 
Μπᾶ… Δὲν ἐπεξεργάζονται κάποιον…
Ἁπλῶς ἡ παράνοια, ἡ ὑποκρισία καὶ ἡ ἀνοησία περίσσεψαν…

Φιλονόη

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: