ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!



 του Π.Μαρίνη

Λένε και ξαναλένε εδώ οι φίλοι μας: προσπαθούν να μας διχάσουν· ήμαστε όλοι Ελληνες· κοκ. Δυστυχώς, δεν είναι έτσι!
διάφοροι, γιά λόγους δικούς τους δόλιους και απατηλούς επικαλούνται έννοιες στις οποίες διόλου δεν πιστεύουν, συνήθως διά να εξαπατούν τον χαχόλο λαό ο οποίος ακόμη ομνύει σε αυτές π.χ. ο οπαδός της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος κοσμοπολίτης πρωθυπουργός λέγει: "γιά την πατρίδα"!
Ετσι, τώρα, ακούμε συνεχώς να λέγεται ότι όλοι είμεθα Ελληνες!
ΟΧΙ, φυσικά, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Έλλην είναι ΜΟΝΟΝ αυτός ο οποίος θέτει υπεράνω όλων, κορώνα στο κεφάλι του, και αναγνωρίζει ως αυθέντη και κύριό του την συλλογική οντότητα "Ελληνική Πατρίδα"! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ!
Φωνάζουν: "Και ποιός θα ορίσει ποιός είναι ο Ελλην!", "Και ποιός θα μου ειπή αν είμαι ή όχι Ελλην!", "Και ποιός είσαι εσύ που λες ότι ο Α δεν είναι Ελλην!". Απλή, καθαρή και αναπόδραστη η απάντησις:

Εσύ μόνος σου (ή ο Τάδε μόνος του κλπ) θα ορίσης, θα αυτοπροσδιορισθής ως Ελλην, δηλώνοντας, διαλαλώντας καθαρά με πίστι και αποφασιστικότητα:
"Είμαι Έλληνας! Ναί, θέτω υπεράνω όλων, κορώνα στο κεφάλι μου, και αναγνωρίζω ως αυθέντη και κύριό μου την συλλογική οντότητα Ελληνική Πατρίδα"!
Εφ' όσον το λέγεις αυτό, ουδείς έχει δικαίωμα να το αμφισβητήση, είσαι Ελλην και το ομολογείς!

Εάν όμως ΔΕΝ επιθυμείς να έχεις υπεράνω όλων, κορώνα στο κεφάλι σου, και να αναγνωρίζης ως αυθέντη και κύριό σου την συλλογική οντότητα "Ελληνική Πατρίδα", τότε ΔΕΝ είσαι Ελλην διότι απλούστατα ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ!! Εμείς τί να κάνωμε; Διά της βίας να σε κάνωμε να το θέλεις; Εφ' όσον επιθυμείς να είσαι Εξωμότης, "κανένα πρόβλημα"! ΟΜΩΣ, ΔΕΝ δικαιούσαι, ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ, κατά το δοκούν κι όποτε σε συμφέρει να επικαλείσαι το "ήμαστε Ελληνες"! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: