ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικιστές ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση!


Ως πότε θα ανεχόμαστε συναγωνιστές αυτή την κατάσταση; Αυτό που συμβαίνει στα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μας αγγίζει όλους. Αφορά σύσσωμο το εθνικιστικό κίνημα της Ελλάδας. Οι μπάτσοι μπουκάρουν απροκάλυπτα σε σπίτια συναγωνιστών, ανήκοντες ή μη στη Χρυσή Αυγή. Εισβολές σε χώρους εργασίας, καθημερινή τρομοκρατία εις βάρος εθνικιστών. Στη Θεσ/νικη στην Αθήνα, στη Βέροια στο Μεσολόγγι στην Κρήτη στον Πύργο στη Ξάνθη, ακόμα και στον σύνδεσμο της Μαύρης Θύελλας στην Καλαμάτα έχουμε εισβολές της αστυνομίας. Βόμβες και επιθέσεις σε εθνικιστές από παρακρατικά κωλόπαιδα. Καθαιρέσεις από τα σώματα ασφαλείας και τον στρατό στην ιδέα και μόνο του να σαι εθνικιστής. Ρουφιανιές και ανώνυμες καταγγελίες.

Και τι κάνουμε για όλα αυτά; Πού βαδίζουμε; Στο δρόμο του φόβου και της διχόνοιας; Στις διαχωριστικές γραμμές που εμείς οι ίδιοι έχουμε βάλει; Πλέον όλοι βρισκόμαστε στο στόχαστρο. Και με περίσια λύπη συνειδητοποιώ πως κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια με κάποιους συναγωνιστές που σχολιάζαμε την κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία. Φτάσαμε στο ίδιο επίπεδο. Σε λίγο θα μας χτυπαν την πόρτα για να ελέγξουν τo torrent και τα βιβλία μας. Θα απαγορευτούν οι σκέψεις μας. Και εμείς φοβισμένοι στεκόμαστε απέναντι στο θηρίο και περιμένουμε τι και από ποιον;

Κλεισμένοι στα σπίτια μας προσπαθούμε να τονώσουμε το ηθικό ο ένας του άλλου μέσα από κείμενα στο διαδίκτυο. Αυτό όμως δεν είναι η λύση. Η θέση μας είναι εκεί έξω. Όχι στην ηλίθια μόνο μάζα και στους ευκαιριακούς lifestyle εθνικιστές. Αλλά στην καθημερινή μας επαφή, στη δράση και την τριβή. Ας αφήσουμε τους στενόμυαλους και τους "ινστρουχτορες" στην άκρη. Διακυβεύεται η πολιτική μας ύπαρξη.

Γι αυτό σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά και συνοικία, επικοινωνείστε μεταξύ σας. Αναζωπυρώστε την πολιτιστική και πολιτική οντότητα του εθνικισμού. Το φως της ιδεολογίας μας να το μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε γωνιά της χώρας. Όχι για τον κάθε μαλάκα αστό. Αλλά για εμάς τους ίδιους. Ο Εθνικισμός είναι η ίδια μας η ζωή. Δεν πρέπει να φοβηθούμε ούτε να αδιαφορήσουμε στο ελάχιστο. Οφείλουμε να περάσουμε στην αντεπίθεση. 
Οφείλουμε να τους συντρίψουμε...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: