ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Πήρε τα εύσημα από τους αφέντες του …..Εβραίους.


Λίγες ώρες πριν την άφιξη στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος την Δευτέρα το πρωί θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις, χαιρέτισε τις συλλήψεις της ηγεσίας και μελών του κόμματος δηλώνοντας ότι αυτό που διακυβεύεται με τη δράση της Χρυσηίς Αυγής είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Υπό αυτό το πρίσμα, εκτίμησε ότι «το ξεκάθαρο μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση είναι ότι οι δυνάμεις του βίαιου εξτρεμισμού αποτελούν απειλή για την κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτές».
Αν και ο κ. Χάρις αναγνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια τέτοια μετωπική αντιμετώπιση ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, τονίζει ότι υπάρχουν όρια, τα οποία στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έχουν ξεπερασθεί εδώ και πολύ καιρό.
«Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναγνώρισε την απόλυτη αναγκαιότητα να πει ότι φθάνει, δεν πάει άλλο, και να αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για να σταματήσει την σχιζοφρένεια της Χρυσής Αυγής. Ένα κόμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί με κυνισμό την ελευθερία που προσφέρει η δημοκρατία για να υποσκάπτει αυτή την ίδια τη δημοκρατία», ολοκλήρωσε ο κ. Χάρις.
Συνέντευξη του Ντέηβιντ Χάρις θα δημοσιευθεί στην «Καθημερινή της Κυριακής».
Έξαλλου του το είχε ζητήσει  στην Θεσσαλονίκη να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (WJC), Ρόναλντ Λόντερ. όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και έπρεπε να ικανοποιήσει το αίτημα του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: