ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

"Σακατεύθηκε" η ΕΛ.ΑΣ. λόγω ... δημοσκοπήσεων για τον δήμο της Αθήνας.2 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ - 8 "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ"


"Πόλεμος" εντυπώσεων δείχνει να έχει ξεσπάσει μεταξύ των (άτυπων) υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά τις δημοσκοπήσεις που φέρουν τον Ηλία Κασιδιάρη να προηγείται ή να έπεται με μικρή διαφορά του Ν.Δένδια συμπτωματικά (;) ξεκίνησαν έκτακτες μετακινήσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με το αιτιολογικό ότι "δεν χειρίστηκαν καλά το θέμα των συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής".

Ήδη ως αποτέλεσμα αυτών των μετακινήσεων έχουμε δύο παραιτήσεις ανώτατων αξιωματικών για λόγους ευθιξίας. Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο ότι μετακινούνται από τις θέσεις τους και αντικαθίστανται οκτώ αξιωματικοί από τις πλέον νευραλγικές θέσεις της Αστυνομίας, προκειμένου «να διασφαλιστεί, κατά απόλυτο τρόπο, η αντικειμενικότητα σε έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων», που αφορά σε καταγγελίες για Χρυσαυγίτες αστυνομικούς.

Οι οκτώ αξιωματικών, είναι:

- Ο υποστράτηγος, προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

- Ο διοικητής και ο υποδιοικητής της ΕΚΑΜ.

- Ο αστυνομικός διευθυντής, προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

- Ο αστυνομικός υποδιευθυντής, προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής.

- Ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στο Κερατσίνι, επειδή, σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες, άτομα με πολιτικά πετούσαν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18ης Σεπτεμβρίου 2013 εναντίον διαδηλωτών στην πορεία μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, χωρίς να παρεμποδίζονται και χωρίς να συλλαμβάνονται.

- Ο αστυνόμος διοικητής της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.

- Ο αστυνόμος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας.

Οι δύο δημοσκοπήσεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στην μία προηγείται ο Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%) και ακολουθούν οι Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).

Στην δεύτερη του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδα Πανά  καταγράφεαι μικρό προβάδισμα του κ. Δένδια με 19,4% έναντι του 18,9% του κ. Κασιδιάρη με την κ. Σακοράφα που μπορεί να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 18,8%. Άλλο πρόσωπο συγκεντρώνει 16% και ο κ. Βορίδης 5,9%.

Οι δύο αυτές δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον υποψήφιο του Λαϊκού Συνδέσμου να μπαίνει σίγουρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών φαίνεται ότι αποτέλεσε βασικό κίνητρο για μια σειρά κινήσεων από μέρους του Ν.Δένδια...ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: