ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. "ΕΦΟΔΟΣ" ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΟ "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" . ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο...ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Μ.ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ!

Θέλουν να τ'ακούσουν πρωινιάτικα. Θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ γιαούρτι με τον Γεωργιάδη, εαν δεν συμμορφωθεί πολιτικά και σταματήσει να κοροιδεύει την κοινωνία..

"Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Νυχτερινή έφοδο στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" πραγματοποίησε ο νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο νέος υπουργός Υγείας, όπως έγραψε σε μήνυμά του στο twitter, διαπίστωσε ότι το προσωπικό μάχεται σκληρά για τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου".

Μας δουλεύουν κανονικά. Όταν στο νοσοκομείο αυτό μέλος Δ.Σ και αντιπρόεδρος είναι ο ...θείος του(ο γνωστός κομματικός της ΔΗΜΑΡ, Μάκης Γιομπαζολιάς)ο οποίος είναι και δημ.σύμβουλος. Μας εμπαίζουν.

Θέλαμε να ξέρουμε: Μίλησε με νοσηλευτές ο κ.Γεωργιάδης και του παν ότι όλα είναι καλά; Ήταν κι ο θείος του, ο κομματικός "σωλήνας"εκεί; Λίγη ντροπή δεν βλάφτει σε όλους. Τίποτα άλλο. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα υγείας ρε Γεωργιάδη...ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: