ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Ιφιγένεια» ο..Άδωνις για να πλεύση ο Βορίδης

Όσοι πιστεύουν ότι ο Μάκης Βορίδης «πικράθηκε» γιατί δεν τον έκανε υπουργό ο Σαμαράς μάλλον κάνουν λάθος. Ο Μάκης Βορίδης και τα «κέντρα» που σχεδιάζουν και μεθοδεύουν το πολιτικό του μέλλον, εδώ και τρία(?) τουλάχιστον χρόνια, δεν ήθελαν την υπουργοποίησή του η οποία θα έβαζε σε κίνδυνο και μεγάλο ρίσκο τους σχεδιασμούς και την στρατηγική που οδηγούν στον..μεγάλο στόχο που είναι η αρχηγία της ΝΔ (εκκολάπτεται το ευρωπαϊκό κόμμα)
Οι όποιες χαλαρών τόνων «πικρίες» εκφράσθηκαν έμμεσα από τον ίδιο, αφ’ ενός είναι υποκριτικές, αφ’ εταίρου στοχεύουν Σαμαρά..

Αυτές οι κυβερνήσεις «καίγονται» και «καίνε» υπουργούς και αυτό το γνωρίζει καλά ο Βορίδης και όχι μόνο..δεν θα υποθήκευε συνεπώς τις απώτερες προσωπικές του φιλοδοξίες για να γίνει αναλώσιμος υπουργός του καλοκαιριού και με τον Βενιζέλο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον Βενιζέλο βέβαια τον οποίο στήριξε πριν λίγους μήνες, για το ερώτημα της παραπομπής του για την λίστα Λαγκάρντ, ως ο καλύτερος συνήγορος του μέσα στην βουλή κρατώντας παράλληλα ΟΡΘΙΟ το ΠΑΣΟΚ το οποίο υποκριτικά επίσης, καμώνεται πως «πολεμάει» χτυπώντας στο «μαλακό υπογάστριο του» που είναι ο μακαρίτης ιδρυτής του Α. Παπανδρέου μια κίνηση που ενώ είναι μια δεύτερη τοξοβολή εναντίον του Σαμαρά, ο οποίος πρέπει σιγά σιγά να φθαρεί τόσο πολιτικά αλλά και μέσα στην κομματική βάση της ΝΔ (βλ. Συνέδριο) αφού τον αναγκάζει να κρατήσει «ισορροπίες» για να παραμείνει πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ  Α.Ε. (γεια σου Σπυρίδωνα Άδωνι Γεωργιάδη μεγαλομέτοχε! )

Αντίστοιχα, σε ανάλογη δύσκολη θέση βάζουν οι δηλώσεις Βορίδη και τον συνέταιρο Ευάγγελο Βενιζέλο αφού από την μια μεριά τον διευκολύνει η αναφορά του στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και οι συνολικές ευθύνες που του χρεώνει, από την άλλη μεριά όμως του έχει ανάψει το φιτίλι της δυναμίτιδας, σε ότι τέλος πάντων, απέμεινε από αυτό το κόμμα, αφού κάτι πρέπει να πει, κάτι να ψελλίσει υπερασπιζόμενος τον «ιστορικό ηγέτη» και την πολιτεία του.

Παράλληλα ο Μάκης Βορίδης πολύ πρέπει να  χάρηκε με την υπουργοποίηση του Α.Γεωργιάδη και μάλιστα στο «καυτό» και σε μόνιμη ασθένεια υπουργείο υγείας (προσωπικά μάλιστα θεωρώ ότι ο Βορίδης τον υπέδειξε για υπουργό) γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ο υπέρμετρα φιλόδοξος Άδωνις πέφτει στον «λάκκο των λεόντων» με μεγάλες πιθανότητες να τον κατασπαράξουν οι κολασμένοι του μνημονίου και της κοινωνικής εξαθλίωσης, και άρα τον ξεφορτώνεται  μέσα από τα πόδια του..(μνηστήρας?)

Έτσι μπορούν να εξηγηθούν, ίσως και τα ειρωνικά σχόλια που δέχθηκε ο Α.Γεωργιάδης αμέσως μετά την υπουργοποίησή του από την εφημερίδα «Δημοκρατία» του κ. Φιλιππάκη νομικός σύμβουλος του οποίου είναι ο Μ.Βορίδης…(27/6 στήλη περί  ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ)
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο Παναγιώτης Λιάκος, συναγωνιστής του Μ. Βορίδη από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, συντάκτης της εφημερίδας του ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και μέλος του πολιτικού γραφείου του Ε.Μ…(τότε) ( ευφυέστατος και πολύ καλή πένα, τον εκτιμώ ιδιαίτερα)

Προσωπικά δεν εξεπλάγην στο πως μεθοδεύει ο Βορίδης την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ανέλιξη μέσα στο σύστημα της διαπλοκής και του παραγοντισμού με το οποίο όχι μόνο ταυτίστηκε απόλυτα και θα υπηρετήσει «μέχρι κεραίας» αλλά θα κάνει ότι χρειαστεί για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές και ΜΟΝΟΝ φιλοδοξίες του¨ δικαίωμά του (!) ο αριβισμός δεν έχει συναισθήματα, δεν υπακούει σε «αδυναμίες» δεν υπάρχουν άνθρωποι, δεν υπάρχουν ψυχές, δεν υπάρχουν ιδέες, δεν υπάρχουν συναγωνιστές, δεν υπάρχουν σύνολα, δεν υπάρχει ΠΑΤΡΙΔΑ…υπάρχει το ΕΓΩ και η κορυφή, ένα σύμπλεγμα  καταπιεσμένων συναισθημάτων μπροστά στην εξυπηρέτηση των οποίων ο κάθε αριβίστας ισοπεδώνει κάθε αξία.

Αυτό που προσωπικά με νοιάζει είναι κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, εναπομείναντες ακόμη αφελείς που πιστεύουν στο .. «δεξιό σχέδιο Βορίδη..!» Πατώντας όμως σε δυο βάρκες κινδυνεύουν να πνιγούν Ας αποφασίσουν άμεσα αν θα προσκυνήσουν το σύστημα η αν θα αγωνισθούν για την ανατροπή του ..

ΥΓ
Αν ακούσετε ποτέ τον Βορίδη να μιλάει για τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, τον Σόρρος, τον Δαυίδ και τους «νταβατζήδες» ελάτε να μου το πείτε..

Σπύρος ΠαπαδόπουλοςΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το να αναρτάται άρθρο από τον Κοινό Παρονομαστή χωρίς την παραπομπή είναι σαν να οικειοποιείστε το άρθρο