ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κ.Μαρκόπουλος: «Αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της κωλοτούμπας ο Σαμαράς» έλεγε πρίν λίγο καιρό.ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ.

Ο Αντώνης Σαμαράς αγωνιώντας εξαιτίας της κατάρρευσης του ιδίου και του κόμματός του υποδέχεται στη Νέα Δημοκρατία διάφορους γυρολόγους των κομμάτων της Δεξιάς.

Με επιστολές τους προς τον Αντώνη Σαμαρά, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας) και Θόδωρος Σολδάτος (Λευκάδας) δήλωσαν παρόντες στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ. Μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μάς χρειάζεται όλους... χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση».

Μάλλον ο κ. Μαρκόπουλος ξέχασε ότι πριν από μερικούς μήνες αποκαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά, "αρχιερέα του ψεύδους και χοροδιδάσκαλο της κωλοτούμπας".

Κάποιος από τους δύο κάνει κυβίστηση; Όχι. Απλά η Νέα Δημοκρατία έχει καταστεί το συνώνυμο της κυβίστησης. 

Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε πολλά
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: