ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βενιζέλος: “Δεν συνυπάρχουμε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”... ούτε κι εμείς με τους ΚΛΕΦΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ -ΒΙΝΤΕΟ

Βενιζέλος: “Δεν συνυπάρχουμε με την Χρυσή Αυγή”... ούτε κι εμείς με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ -ΒΙΝΤΕΟ
Πανικοβλημένος από την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, επιχειρεί για πολλοστή φορά, να χτυπήσει το Κίνημα της Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης ενάντια στην προδοτική συγκυβέρνηση του Μνημονίου. «Σκληρές ποινές, όπως πολυετής φυλάκιση, αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, έκπτωση επί της ουσίας από το βουλευτικό αξίωμα, καθώς και τη θέσπιση ιδιώνυμου εγκλήματος για τη δημόσια υποκίνηση βίας με ρατσιστικά κίνητρα προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο πλαίσιο νόμου για «την αντιμετώπιση των φαινομένων εκφασισμού, την καταπολέμηση της κοινωνικής βίας και του ρατσισμού».
Δεν σταματά, όμως, εκεί ο προσωρινός αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ. Προτίθεται να «εισηγηθεί και αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής και την «αυτοδέσμευση όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων και μεμονωμένων βουλευτών ότι δεν θα στοιχηθούν σε καμία διαδικασία νομοθετικής λειτουργίας με τη Χρυσή Αυγή»«Για παράδειγμα, στη δέσμη προτάσεων της Ιπποκράτους προβλέπεται καταρχήν η θέσπιση του «ιδιώνυμου εγκλήματος της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτυπική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ταυτόχρονα εισηγούνται να θεσπιστεί το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης ή εκμηδένισης εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.».
Αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρατά κανένα απολύτως πρόσχημα στις επιδιώξεις του, να βλάψει δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας μην μας φαίνεται, όμως, περίεργο κάτι τέτοιο. Το (από)κόμμα αυτό, βασικός υπεύθυνος της σημερινής τραγικής κατάστασης, δεν δίστασε να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία της Χώρας, να βυθίσει στην απόγνωση τον Ελληνικό Λαό, να οδηγήσει στην αυτοκτονία περισσότερους από 3000 συμπατριώτες μας, να καταντήσει την Ελλάδα έρμαιο στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Θα δίσταζε, επομένως, να τα βάλει με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Συνεπής με το ηθικό του βάρος, το οποίο είναι αντιστρόφως ανάλογο με το φυσικό του, ο ανυπόληπτος, αναιδής και μεγαλομανής αρχηγίσκος του ετοιμοθάνατου τερατουργήματος που ακούει στο όνομα ΠΑΣΟΚ, προκαλεί και πάλι τη νοημοσύνη κάθε Έλληνα, ο οποίος υποφέρει από τις συνέπειες του μνημονίου που πρωτοέφερε το ΠΑΣΟΚ. Είναι φανερό ότι και αυτός, όπως και οι υπόλοιποι υπηρέτες – ανδρείκελα του καθεστώτος, τρόμαξε από την πρωτοφανή συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Μια συγκέντρωση η οποία, συν τοις άλλοις, κατήγγειλε και τον άθλιο προδοτικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ, στη νύχτα της ντροπής και της δολοφονίας τριών Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού. Γιατί Εμείς, ανεκδιήγητε, ανιστόρητε και αφιλότιμε, αρχηγίσκε του ΠΑΣΟΚ, δεν «ευχαριστούμε» τους αμερικανούς όπως, φυσικά, δεν «ευχαριστούμε» ούτε το ΔΝΤ, την Μέρκελ και το ίδρυμα Σόρος…
Είναι φανερό ότι ένα κόμμα της ανθελληνικής, αντιλαϊκής και ανήθικης πρακτικής, όπως το ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να νομοθετήσει ένα νομοσχέδιο για την αυστηροποίηση και πολύ περισσότερο για την αυστηρή τήρηση, των ποινών σε όσους ενέχονται σε ζητήματα εθνικής προδοσίας, κοινωνικής αναλγησίας, συμμετοχής σε διάφορα οικονομικά σκάνδαλα κλπ. Ένα θλιβερό κομματικό απομεινάρι της μεταπολιτεύσεως, το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης», συνώνυμο της διαφθοράς, της μίζας και της ρεμούλας, είναι απολύτως λογικό να επιχειρεί την ποινικοποίηση, με σαθρά επιχειρήματα, ενός Κινήματος Εθνικού και Λαϊκού, με απολύτως καθαρά χέρια, τα οποία ούτε κατασπατάλησαν το κρατικό χρήμα, ούτε αφαίμαξαν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.
Ο αποτυχημένος «Ντούτσε» του …Πακιστανικού Σοσιαληστ(ρ)ικού Κινήματος μπορεί να πάρει όσες πρωτοβουλίες θέλει και να τις συζητήσει μαζί με τα συνεταιράκια του στο ξεπούλημα της Χώρας. Έτσι κι αλλιώς, αυτός ο αχθοφόρος των ξένων συμφερόντων, βρίσκεται εκτός κάθε εθνικής και κοινωνικής πραγματικότητας, επομένως εκτός τόπου και χρόνου. Ας γνωρίζει ο άνθρωπος, που κατάφερε να ηττηθεί σε εσωκομματικές εκλογές ακόμη και από τον Τζέφρυ (για τέτοιον πολιτικό ογκόλιθο μιλάμε…), ότι όλες του οι προσπάθειες έχουν τόσο αποτέλεσμα όσο μια τρύπα στο νερό. Είναι ηθικά ανυπόληπτος, πολιτικά τελειωμένος, κοινωνικά κατάπτυστος και λαομίσητος για να ομιλεί και να πράττει θρασύδειλα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Του υποσχόμαστε πως θα λογοδοτήσει, πολύ πιο σύντομα απ’ όσο τρέμει ο ίδιος στους εφιάλτες του, για τις προσωπικές του ευθύνες, οι οποίες οδήγησαν την Χώρα στην υποδούλωση και την εξαθλίωση.
                              
Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές συνεντεύξεις Τύπου. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: