ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το βραβείο του καλύτερου αλεξίσφαιρου γιλέκου στην Ευρώπη έλαβε η ελληνική εταιρεία ELMON

ImageΤο βραβείο του καλύτερου αλεξίσφαιρού γιλέκου στην Ευρώπη έλαβε η ελληνική εταιρεία ELMON.  Το βραβείο απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία κατά την διάρκεια της διεθνούς  έκθεσης αμυντικού εξοπλισμού που έλαβε χώρα στο Παρίσι από 11-15/6/2012.
Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αξιολογήθηκαν με αυστηρά κριτήρια βασισμένα στην εξέλιξη της εγκληματικότητας και  τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των αλεξίσφαιρων γιλέκων. Μετά από ενδελεχή εξέταση των δεδομένων η σχετική επιτροπή απεφάνθη πως τα Ελληνικά αλεξίσφαιρα γιλέκα της ELMON ήταν τα καλύτερα της Ευρώπης.
Η διεθνής βράβευση των αλεξίσφαιρων γιλέκων της  ελληνικής εταιρείας ELMON αναφέρθηκε  στο φημισμένο  γαλλικό περιοδικό στρατιωτικού και αστυνομικού περιεχομένου «Pro Securite”  στο τεύχος Ιουλίου Αυγούστου 2012 (Τεύχος Νο. 105).
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ELMON έχουν αποδείξει  στην πράξη της ποιότητα τους αφού σύμφωνα με στοιχεία έχουν σώσει τις περισσότερες ζωές στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα και στην περίπτωση του αστυνομικού Γιάννη Π.  ο οποίος κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης δέχτηκε με 3 σφαίρες Kalashnikov στο στήθος και 6 συνολικά σφαίρες τύπου MAKAROV & TOKAREV.
Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες με το αλεξίσφαιρο γιλέκο της ELMON καθώς και οι φωτογραφίες
από το γιλέκο που φόραγε ο αστυνομικός Γιάννης Π.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το αποτέλεσμα των τριών σφαιρών του AK-47 Kalashnikov και στην δεύτερη φωτογραφία οι 6 σφαίρες από τα πιστόλια MAKAROV & TOKAREV. Όπως φαίνεται και
στις δύο περιπτώσεις το άτομο που φορούσε το γιλέκο δεν τραυματίστηκε αφού το γιλέκο μπόρεσε να συγκρατήσει τις σφαίρες ενός επιθετικού πολεμικού τυφεκίου και δύο πιστολιών. 

Image
Image
Image                                                                                   ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: