ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Προς το Μέλλον

Προς το Μέλλον
Τα τελευταία χρόνια ανδρώθηκε και καθιερώθηκε ένα αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα στη χώρα. Ένα Κίνημα δυναμικό, με στέρεες θέσεις, ολοκληρωμένες προτάσεις και κυρίως ακέραιους ανθρώπους. Το μισό εκατομμύριο Ελλήνων που πίστεψε και στήριξε σταθερά την Χρυσή Αυγή, δείχνει τον δρόμο, αποδεικνύει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την Πατρίδα μας.
Στους δύσκολες καιρούς που διανύουμε, οι Χρυσαυγίτες αποτελούν την πρωτοπορία στον Αγώνα για Εθνική Ελευθερία. Είχα δηλώσει επανειλημμένως στις δημόσιες εμφανίσεις μου, πως για το Κίνημά μας, το μεγάλο βήμα έγινε. Για την ακρίβεια είχα χρησιμοποιήσει τη φράση: «Το δύσκολο ήταν να ξεφύγουμε από το 0,29% και να φτάσουμε στο 7%. Τώρα πια δεν απέχουμε πολύ απ’ το να κάνουμε το 7% ποσοστό εξουσίας, ώστε να υπάρξει μία αληθινά εθνική διακυβέρνηση στη χώρα». Το δύσκολο τμήμα της μαραθώνιας διαδρομής έχει καλυφθεί. Τώρα που η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει από το περιθώριο και έχει μπει δυναμικά στο προσκήνιο, πολλά δεδομένα έχουν αλλάξει στην Ελλάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά.
Το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι η κατανομή των ηλικιών στις τάξεις των οπαδών του κόμματος. Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά πρώτο κόμμα στους νέους ψηφοφόρους και κάνει κυριολεκτικά θραύση στις ηλικίες 18-35.  Με απλά λόγια μας έχουν αγκαλιάσει οι νέοι, κρατάμε δηλαδή στα χέρια μας το μέλλον της χώρας. Είναι τεράστιο το σοκ για τους εκλογολόγους και τους αναλυτές που αντικρίζουν κατάματα αυτή την αλήθεια. Το Κίνημά μας δεν είναι απλώς η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα σε λίγα χρόνια θα είμαστε πρώτοι και αυτή είναι μία πραγματικότητα που δεν αλλάζει, όσα δόλια μέσα και αν μεταχειριστούν τα κυκλώματα της ανθελληνικής εξουσίας.
Ένα άλλο εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο αφορά την τεράστια απήχηση των θέσεών μας στις λαϊκές συνοικίες. Ενδεικτικά αναφέρω ορισμένους Δήμους με ποσοστά υπερδιπλάσια του μέσου όρου μας: Ασπρόπυργος 17%, Μέγαρα 16%, Μάνδρα 14%, Άνω Λιόσια 14% (σε απόλυτη αντιδιαστολή με Εκάλη 2%, Φιλοθέη 3% κ.ο.κ.). Αυτό το ποιοτικό στοιχείο αναδεικνύει τον ξεκάθαρα λαϊκό χαρακτήρα του Κινήματός μας και υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε, από όσους παραμένουν βολεμένοι και χαλαροί στις μεγαλοαστικές τους φωλιές. Η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε από τον απλό λαό και στον απλό λαό θα βασιστεί για να ολοκληρώσει την εθνική της αποστολή.
Θραύση έκανε επίσης το Κίνημά μας στον Στρατό και την Αστυνομία. Προφανώς οι Έλληνες που φέρουν το εθνόσημο στη στολή τους έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα της πραγματικότητας, από αυτή που προβάλλουν τα ΜΜΕ της διαφθοράς. Στα εκλογικά τμήματα που ψήφιζαν αστυνομικοί, ένας στους δύο ψηφοφόρους υποστήριξε Χρυσή Αυγή. Και όλα αυτά παρά τον ανηλεή ψυχολογικό πόλεμο που δέχθηκε το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας από την κομματικά διορισμένη ηγεσία του. Στον Ελληνικό Στρατό η κατάσταση είναι ακόμα πιο ενθαρρυντική. Δεν είναι μόνο οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί που ασπάζονται τις Ιδέες του Κινήματος, αλλά και πάρα πολλοί αξιωματικοί. Το παραπάνω πολιτικό φαινόμενο εξηγείται πολύ εύκολα. Εκτός από το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν, οι ένστολοι συμπατριώτες μας είναι οι πρώτοι που βιώνουν άμεσα τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας. Είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα ποια είναι η πολιτική δύναμη που έχει τον τρόπο να επιλύει προβλήματα, αντί να δημιουργεί.
«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»: Αυτός ο τίτλος συνόδευσε τη δημοσίευση των επισήμων κειμένων του τελευταίου συνεδρίου του κόμματός μας. Ενός συνεδρίου στο οποίο ορίσαμε τις προοπτικές μας, θέσαμε μεγαλεπήβολους στόχους, ανοίξαμε το δρόμο για τη δημιουργία ενός αληθινά πανίσχυρου Κινήματος. Σήμερα, αντικρίζοντας πλέον ψυχρά τις πολιτικές εξελίξεις, αντιλαμβανόμαστε πως όλοι αυτοί οι στόχοι, που ίσως κάποτε να φάνταζαν ουτοπικοί, έχουν εκπληρωθεί στο ακέραιο. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πολιτικό φαινόμενο που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της χώρας μας και τείνει να αποκτήσει διαστάσεις διεθνείς.
Στοχεύοντας πολύ ψηλά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής χαράσσει τη δική του ανεξάρτητη πορεία. Με τα δικά μας χέρια και βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις θα χτίσουμε το μέλλον της χώρας. Τα παιδιά με τη μαύρη εμφάνιση της Νεολαίας, τα παιδιά με το κοφτερό βλέμμα, οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής, σε καιρούς δύσκολους, δείχνουν το δρόμο και προχωρούν εμπρός. Ο σκοπός μας είναι Ιερός, οι εχθροί μας ασήμαντοι. Με πολλούς κόπους και με τεράστιες θυσίες οδεύουμε προς την εκπλήρωση του οράματός μας. Είμαστε η ελπίδα και το μέλλον της χώρας. Είμαστε η νέα Ελλάδα που ανατέλλει. Χρυσή Αυγή μέχρι την τελική Νίκη!
Ηλίας Κασιδιάρης                                                                                                                                  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: