ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης διάρκειας περίπου 40 λεπτών παραχώρησε ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Νίκος Μιχαλολιάκος στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο του HELLAS-ORTHODOXY:



Στο πρώτο μέρος, μιλάει για την συγκέντρωση της Χ.Α στο Σύνταγμα την Παρασκευή, το Μνημόνιο, την επιλογή ανάμεσα στα διλήμματα πτώχευση ή δανεισμός και δραχμή ή ευρώ, τι πιστεύει για το εβραικό Ολοκαύτωμα και τους Εβραίους, πώς κρίνει την ανάπτυξη σχέσεων Ελλάδας - Ισραήλ. Ακόμα, απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την ιδεολογία της Χ.Α και αναφέρεται στην περίοδο της γερμανικής κατοχής και εμφυλίου.



Στο δεύτερο μέρος, λέει για το τι θα κάνει η Χ.Α αν αναλάβει κάποτε την εξουσία. Απαντά στις κατηγορίες για οργάνωση παρακρατικών τραμπούκων, ενώ τα πνεύματα...οξύνονται όταν η συζήτηση φτάνει σε ερωτήσεις για το αν στην Χ.Α υπάρχουν άτομα που "πιστεύουν" στον Σατανισμό. Ξεκαθαρίζεται η θέση της Χ.Α για τις θρησκείες και τη διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού, ενώ τίθενται ερωτήσεις για τις απόψεις τους σχετικά με την μασωνία και τις εκτρώσεις. Στη συνέχεια, μετά από τοποθετήσεις για τον φυλετισμό και τον κομμουνισμό, ανοίγει το κεφάλαιο λαθρομετανάστευση.



                       Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, ο Ν. Μιχαλολιάκος μιλάει για το τι θα κάνει αν η Χ.Α μπει στην Βουλή και απαντά στα περί "χαμένης ψήφου". Επίσης, κάνει λόγο για τους ψηφοφόρους που είναι αναποφάσιστοι, ενώ μιλάει και για το πελατειακό κράτος των ρουσφετιών. Τέλος, αναφέρεται στα blogs και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, με τη συνέντευξη να κλείνει με δύο "εκπλήξεις".
             ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: