ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

Μας προκαλεί έκπληξη το συγκεκριμένο γεγονός, αφού μέχρι τώρα, εκτός από την καθιερωμένη ετήσια πορεία την επέτειο των Ιμίων, η Χ.Α δεν είχε διοργανώσει κάτι άλλο στο κέντρο της Αθήνας: Πρόκειται λοιπόν για ένα "στοίχημα" που βάζουν, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως γίνεται παραμονές Χριστουγέννων!

Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα αντιδράσει το (παρα)κράτος σε αυτή τη συγκέντρωση, που μπορεί να εξελιχθεί σε λαική αντίδραση εναντίον των προδοτών του Μνημονίου: Και το λέμε αυτό, γιατί πιστεύουμε πως δεν θα έχει καμία σχέση ούτε με τις άνευρες συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων", ούτε με τις παλαιολιθικές συνάξεις των κομμάτων της αριστεράς!

Είναι μία θετική ενέργεια, που έλειπε από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο: Να μπορεί δηλαδή ο πατριώτης/εθνικιστής να διαδηλώνει μαζικά για κρίσιμα εθνικά θέματα. Κάτι που σε άλλα "πατριωτικά" κόμματα...ελαφροδεξιάς και σκληροδεξιάς, έχει απαγορευτεί διά ροπάλου, για να μην τους πουν...φασίστες!                                                                                                ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: