ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος: η επανάσταση της ΔΗΣΥ ξεκινά...


Με μέλη της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χανίων και Ρεθύμνου συναντήθηκε ο Γραμματέας της Νεολαίας του κινήματος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τόσο θέματα πολιτικής επικαιρότητας όσο και οργανωτικά ζητήματα για το επερχόμενο ιδρυτικό συνέδριο της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Ήταν τόσο το πλήθος που για να μετακινηθεί χρειάστηκαν δύο ναυλωμένα ταξί. Ήταν τόσο το πάθος, που απόκαμαν και ύστερα με δυσκολία κρατούσαν το κεφάλι ψηλά για να μην αποκοιμηθούν. Οι φήμες λένε ότι θα αφήσουν το δυάρι που συναντιούνται για μία γκαρσονιέρα, προκειμένου να ταυτιστούν με τον πολύπαθο ελληνικό λαό. Αφού αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στους άλλους νομούς τα στελέχη της ΔΗΣΥ είναι τόσο δυσεύρετα που το πολιτικό Συμβούλιο τους ψάχνει με το τουφέκι.
Αυτά συμβαίνουν εκτός Αθηνών: στην μαστιζόμενη όμως από την οικονομική κρίση περιφέρεια Αττικής έρχονται οι επαναστάτες της ΔΗΣΥ να κηρύξουν πόλεμο στην οικονομική ολιγαρχία και να δηλώσουν πως αν και σήμερα φαίνεται να είναι με τους ηττημένους, αύριο θα είναι με τους νικητές !!!
Απλά εκτελούν τον «ελιγμό»της μεγάλης πορείας του Μάο και επανέρχονται…
Ηττήθηκε το Μνημόνιο στη συνείδηση του κόσμου και έχουν πρόβλημα. Δεν θα βαρεθούμε να γράφουμε ότι είμαστε μικρή χώρα, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι απλά δύο μεγάλα χωριά, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Δεν μπορούν κάποιοι να δηλώνουν χωρίς αιδώ ότι εκπροσωπούν τη συγκρουσιακή πλευρά της πολιτικής, όταν επί σειρά ετών και ως επαγγελματίες και ως δημόσια πρόσωπα, αποτελούσαν τα αγαπημένα τέκνα του συστήματος, δημιουργήματα καταστάσεων και γνωριμιών.
Είναι κατανοητό ότι κάποια στελέχη της ΔΗΣΥ δυσφορούν με την πολιτική επιλογή που έκαναν, αλλά δεν μας αφορά σε τελική ανάλυση. Μας αφορά όμως το γεγονός ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Τέλος, αν δεν κάνουμε λάθος ο Ροβεσπιέρος δεν είχε χρηματίσει Γενικός Γραμματέας σε παραγωγικά και μη Υπουργεία…
Απευθύνονται πλέον στα ΜΜΕ και τα καλούν να κάνουν την ανατροπή!!! Η ΔΗΣΥ διαμαρτύρεται για τη στάση των ΜΜΕ απέναντι της. Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να σταθεί..
Μ.Ο.
ΥΓ. Επειδή διάβασα κάπου ότι η κυρία Ντόρα διαμαρτυρήθηκε για τα δήθεν “δάνεια” που πήρε η …ΠΟΛΑΝ (μνήμη ρε παιδάκι μου η κυρία) ρώτησα και έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δάνειο. Επειδή όμως  έχω μνήμη κι εγώ θυμήθηκα κάποια που έστειλε ομιλία της για έγκριση στην …Ζήμενς
Και κάποια άλλη της οποίας  ο μπαμπάς χαριεντιζόταν απλώς και ανιδιοτελώς με την Ζήμενς

Για να μην θυμηθώ και τα υπόλοιπα χρονιάρες μέρες                                                                         ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: