ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το σχέδιο είναι η επιβολή αστυνομικής χούντας


Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ θέλει να επισημοποιηθεί

Πιέζουν για εξέγερση, για να επιβάλουν αυστηρότατα αστυνομικά μέτρα, ισοδύναμα με την στρατιωτική χούντα. Αυτό είναι το γενικό σχέδιο και γι αυτό τον λόγο επιβάλλουν συνεχή, αποτρόπαια, απάνθρωπα και εξοντωτικά μέτρα.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, η μνημονιακή – κατοχική τραγική κυβέρνηση που αποτελείται από μισέλληνες, στοχεύει στην απόλυτη εξουσία. Εξουσία, που βέβαια, έχει παραδώσει σε τουλάχιστον δύο «αφεντικά», αλλά εξουσία που θα διατηρήσει τους σύγχρονους Τσολάκογλου στις θέσεις τους, προσφέροντάς τους την μέγιστη ασφάλεια πίσω από φράχτες και χιλιάδες αστυνομικούς.

Η Άγκελα Μέρκελ μπορεί να ισχυρίσθηκε πως «δεν τα φάγατε όλοι», αλλά συνεργάζεται αγαστά με τιποτένιους πολιτικούς στην Ελλάδα, προκειμένου να πληρώσουν όλοι, αλλά όχι εκείνοι που «τα έφαγαν». Επίσης, η κυρία Μέρκελ δήλωσε πως «ακολουθείται η σωστή μέθοδος», αλλά δεν διευκρίνησε πως αυτή η μέθοδος οδηγεί στην εξαθλίωση, στην κινεζοποίηση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα (σχεδόν χάρισμα) των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας. Παραφράζοντας την έκφραση της κυρίας Μέρκελ, θα συμφωνήσουμε μαζί της, αφού όντως ακολουθείται η σωστή μέθοδος για την πλήρη εξόντωση ενός ολόκληρου λαού.

Στον αντίποδα, οι ολίγιστοι πολιτικοί της χώρας, ψηφίζουν το ένα μετά το άλλο τα παράνομα νομοσχέδια (παραβιάζουν κατά σύστημα τόσο το Σύνταγμα της Ελλάδας, όσο και το Διεθνές Δίκαιο), προκαλώντας μία κοινωνική έκρηξη. Μέσα από αυτή την έκρηξη είτε θα καταφέρουν να επιβληθούν μέσα από την τρομακτική ισχύ που διαθέτει το κράτος (όποτε και όπου θέλουν οι κυβερνώντες), είτε θα δημιουργηθεί ένα «άλλοθι» καταστροφής του έργου τους… Τουλάχιστον, έτσι ελπίζουν. Την περίπτωση, όμως, να συλληφθούν και να καταδικαστούν για τα όσα κακά έχουν προξενήσει στην χώρα, προφανώς δεν θέλουν καν να την σκέφτονται τα κυβερνητικά ανθρωποειδή δίποδα.

Τα κλασσικά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται συνεχώς (η περίπτωση Πάγκαλου που αρνείται να πληρώσει επειδή δεν έχει και καλεί τον πολλά βαρύ φασίζοντα έτερο αντιπρόεδρο της κατοχικής κυβέρνησης Βενιζέλο) δυστυχώς δεν μπορεί πλέον να αποδώσει όπως παλαιότερα. Τα «όπλα» δεν είναι πια τόσο αποδοτικά όσο κατά το παρελθόν. Και αυτό αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα της επερχόμενης ηχηρής σύνθλιψης των σύγχρονων νενέκων.

Η νοοτροπία του Βενιζέλου, δείχνει πως όχι μόνο δεν υπάρχουν ούτε καν ψήγματα δημοκρατικής διάθεσης στην κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά πως σφοδρή επιθυμία της παρεούλας των πολιτικών (και όχι μόνο της κυβέρνησης) είναι η παραμονή στην εξουσία και η συνέχιση των προσφερόμενων αγαθών (προς τους πολιτικούς) με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο.

Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον νοικοκύρη, λογαριάζουν χωρίς να υπολογίζουν τον άγνωστο παράγοντα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανισθεί. Και τότε δεν θα υπάρξει έλεος για κανέναν τους… Θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

Αναγνώστης                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: